Zanimljivosti

NA VENČANJU ALEKSANDRE GUDELJ UKAZAO SE ZNAK NA NEBU: Sudbina je spojila s bogatim biznismenom - 13 godina puca od sreće

Sudbonosno da rekli su na Mauricijusu i u Beogradu.

14.08.2024 19:01

NA VENČANJU ALEKSANDRE GUDELJ UKAZAO SE ZNAK NA NEBU: Sudbina je spojila s bogatim biznismenom - 13 godina puca od sreće
Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Aleksandra Gudelj (39) bila je jedna od omiljenih Loto devojaka i donela je mnogima sreću u ovoj nagradnoj igri. Privatno, ona je srećna i već 13 godina uživa u porodičnoj idili sa suprugom Veljkom s kojim ima troje dece - Milijana (13), Damjana (9) i Emilije (4).

Supruga Veljka upoznala je 2009. godine. Jedan spontani izlazak sa prijateljicom promenio joj je život iz korena. Naime, još davne 2009. godine u beogradskom restoranu voditeljka je prvi put srela biznismena Veljka Gudelja, ni ne slutivši da će upravo on biti njena ljubav za ceo život. Kako je otkrila, iako joj se nije svideo na prvi pogled, odlučila je da napravi prvi korak. Naime, sledeći put ju je prijateljica pozvala na ručak, a u restoranu se pojavio Veljko. Tada su počeli da se druže, ali ubrzo nakon toga i uplovili u vezu.

Par se venčao čak dva puta - prvi put na Mauricijusu, nakon čega su organizovali crkveno venčanje u Beogradu.

Znak za sreću

Kako je jednom prilikom ispričala lepa voditeljka na oba venčanja ukazao im se znak koji je ukazivao na sreću u braku.

- Na Mauricijusu smo imali opštinsko venčanje. Sećam se da je počela da pada kišica i to je tamo ogroman znak sreće po verovanju lokalnog stanovništva. U jednom trenutku je zasijalo sunce i pojavila se prelepa duga ispod koje smo napravili prelepe fotografije sa venčanja - ispričala je jednom prilikom Aleksandra.

Foto: Nemanja Pančić

Lepa voditeljka je u srećnom braku već 13 godina

Slično se ponovilo i na crkvenom venčanju u Beogradu. Prema rečima lepe voditeljke, Veljkova i njena svadba bila je drugačija i po jednom neobičnom detalju.

- Bilo je zanimljivo kad me je dever izveo i predao budućem mužu, a potom mi bio svedok, odnosno kum na venčanju - rekla je voditeljka.

Veljko ne krije da i posle 13 godina braka među njima vlada ljubav i poverenje.

- Aleksandra me uvek voli istom jačinom i kada je lepo i kada je teško. To je ona, uvek spremna da voli i bude podrška - kazao je on.

ATAImages, Republika.rs

Lepa voditeljka obožavada kuva za svoju porodicu

U razgovru za Srećnu republiku Aleksandra je jednom prilikom izjavila da bez obzira na troje dece koje imaju suprug joj je uvek na prvom mestu. Pored dece imaju psa, mačka, ribicu i hrčka, a lepa voditeljka voli da kuva za svoju porodicu, a dadilje nikad nije imala iako imaju para da su mogli da angažuju ženu za čuvanje dece. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)