Brak i veze

MILICA IZ NIŠA ČEKA PETO DETE SA BOGATIM KAZAHSTANCEM: Nije mogla da odoli, pa mu odbrusila na društvenim mrežama!

Evo i zašto on ne može da je pobedi u svađi.

24.07.2024 19:05

MILICA IZ NIŠA ČEKA PETO DETE SA BOGATIM KAZAHSTANCEM: Nije mogla da odoli, pa mu odbrusila na društvenim mrežama!
instagram-mmm_still_limited_edition

Srpska influenserka Milica Polskaja koja se proslavila nakon udaje za kazahstanskog milionera, s kojim ima četvoro dece, iznenadila je svoje pratioce objavom da je ponovo trudna. Naime, ona je uz poveći stomak i slike sa ultrazvuka objavila kako čeka čak peto dete.

- Vreme je i da vi saznate malenu tajnu koju krijem već duže vreme. Čekamo još jednu bebu - napisala je Milica, a odmah su počeli da se nižu komentari sa čestitkama. 

Milica je poznata na društvenim mrežama, a samo na Instagramu je prati 349.000 ljudi. Ona ne krije u kakvom luksuzi živi od kada se udala za bogatog Kazahstanca, te se često prepričava njena izjava gde navodi da ni sama ne zna koliko soba ima u njihovoj vili, ali da ima 17 kupatila. 

 

 

Njeni fanovi cene njenu iskrenost, a ovoga puta duhovito je “bocnula” i supruga. Ona na videu stoji sa stomakom do zuba, ali to je ne sprečava da se veoma atraktivno i dalje oblači. Tako na sebi ima maleni beli top, trikotažnu suknju koja ide tik uz telo i doseže do ispod kolena, a zbog rastegljivog lastiša uspela je da je postavi ispod stomaka. 

Preko svega ima  beli sako i sandale veoma visokih potpetica. Duga plava kosa u talasima joj pada duž leđa, kompletno je našminkana dok mazi stomak, a evo šta je poručila javno suprugu.

- Kako da objasnim mužu da je nemoguće da pobedi u raspravi sa mnom. Ipak ja imam dva mozga, a on samo jedan - objasnila je ona duhovito, aludirajući na bebu.

 

 

Podsećamo, Milica je rođena u Boru, ali se zbog studija na Pravnom fakultetu preselila u Niš. Odrasla je u skromnoj porodici ni ne sluteći da će se njen život pretvoriti u bajku. Imala je zapažen nastup na izboru za Mis Srbije 2010. ali je lenta otišla u ruke druge devojke.

Kad je na trećoj godini fakulteta ostala bez budžeta odlučila je ode u Dubai i sama zaradi za školarinu. Atraktivna plavuša iz Srbije zaposlila se kao hostesa, a potom i kao menadžer u čuvenom klubu u Dubaiju ne sluteći da će upravo tu upoznati ljubav svog života. 

 

 

- Upoznali smo se u noćnom klubu u kom sam radila. Prvi put nisam želela da se upoznam sa njim jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Naredne večeri ponovo je došao u klub i prišao mi lično sa dve čaše šampanjca. Kad se nasmejao ostala bez reči. Prelep, tamnog tena, beli zubi, plave oči... Nakon pola sata sam mu dala moj broj telefona i sutradan smo prvi put izašli zajedno - dodala je ona, a sada je i peta beba na putu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)