Zanimljivosti

MILICA IZ NIŠA ČEKA PETO DETE SA MILIONEROM I OTKRIVA DETALJE: Suočava se sa IZAZOVOM, prolazi kroz dramu (VIDEO)

Shvatila da je vreme za promenu.

16.07.2024 20:31

MILICA IZ NIŠA ČEKA PETO DETE SA MILIONEROM I OTKRIVA DETALJE: Suočava se sa IZAZOVOM, prolazi kroz dramu (VIDEO)
Printscreen/Instagram/mmm_still_limited_edition

Srpska influenserka Milica Polskaja, poznata po svom braku sa kazahstanskim milionerom sa kojim ima četvoro dece, izazvala je oduševljenje među svojim pratiocima objavom da je ponovo trudna. Na društvenim mrežama, Milica je podelila sliku svog trudničkog stomaka, praćenu snimkom sa ultrazvuka. Zbog te novosti njeni mnogobrojni pratioci su se oduševili. Milica inače dolazi iz Niša, a njena priča sa suprugom je nalik filmskoj. Upoznali su se u jednom klubu, a pažnjom je osvojio.

Sada, kada Milica čeka peto dete, priznaje da joj je ova trudnoća malo veći izazov. Ona je kao i svaka trudnica malo više jela, što se odrazilo na kilažu, ali je odlučila da se na vreme zaustavi i posveti pre svega svom zdravlju, a onda i fizičkom izgledu.

- Dok smo bili u Dubaiju bilo je mnogo lakše jer sam se mnogo kretala i plivala. Vratili smo se, postala sam toliko lenja, ustanem u 7, i vodim decu u školu. Svaki put kada se vraćamo, odem na doručak i najedem se. Vratim se i legnem da spavam, jer trudna sam. Od početka trudnoće sam se ugojila 6 kilograma, a normalno je tri. Umesto ujutru doručka koji sam imala u pola 9, odem u teretanu pola sata hodam na traci, da se ne opterećujem. Ne smem da se ponašam kao u prvoj, drugoj, trećoj (trudnoći), može da dođe do prevremenog porođaja, na primer u osmom mesecu, ako budem previše aktivna. Hodam lagano i skinula sam kilogram, još kilogram da skinem pa da bude četiri i po - poručila je ona malo uznemirena.
 


Ipak, njeni pratioce ne dele mišljenje sa njom već smatraju da izgleda prelepo i svi joj poručuju da je jedna od najlepših trudnica. Neke su takođe podelile svoja iskustva sa Milicom.

 

- Čestitam, jedna si od najlepših.


- Ja se ugojila 20 kg, ti si super.

- Nisi debela, zgodna trudnica - pisale su joj u komentarima u okviru videa koji je Milica podelila na TikToku.
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)