Lifestyle

MILICI JE DEDA KUPIO PRVE SILIKONE, PA JE OSVOJILA MILIONERA IZ KAZAHSTANA: Sad je rodila peto dete, ali jedno sve čudi!

Objavila je da je rodila ćerkicu.

11.08.2024 16:20

MILICI JE DEDA KUPIO PRVE SILIKONE, PA JE OSVOJILA MILIONERA IZ KAZAHSTANA: Sad je rodila peto dete, ali jedno sve čudi!
Instagram/mmm_still_limited_edition

Poznata influenserka iz Niša, Milica Polskaja, nedavno je na društvenim mrežama obelodanila da je postala majka po peti put. Ova radosna vest donela je još jednu srećnu notu u život Milice i njenog supruga, koji su sada roditelji petog deteta – devojčice koja se zove Elizabeta. Ova nova prinova dodatno učvršćuje njihov porodični sklad i idilu.

Iako se često diskutuje o tome kako materijalno bogatstvo utiče na odrastanje njihove dece, Milica i njen muž milioner insistiraju da im je porodična sreća i posvećenost na prvom mestu.

Iza ove sreće stoji i stalna prisutnost Milice na društvenim mrežama, gde ona svakodnevno deli delove svog života sa pratiocima.

"Deka mi je kupio prve silikone"

U jednom od svojih videa na YouTube-u, Milica je otkrila zanimljive detalje o finansiranju estetskih korekcija koje je uradila na sebi. Ona je objasnila da je novac za operaciju silikonskih grudi dobila od dede, što je prokomentarisala kao "dobar deo života". Prema njenim rečima, odluka o estetskim zahvatima bila je njen izbor, a ne rezultat pritiska porodice, dok su se mnogi pitali da li su za njene operacije upravo krivi najbliži.

- Zapravo, istina je da mi nije deka rekao da su mi grudi male, već mi je to rekla baka. Deka je sestri i meni ostavio određenu sumu novca u banci koju smo mogle da potrošimo kada napunimo 18 godina, a ja sam rešila da ih potrošim na operaciju. Tako je i nastala izjava: "Deka mi je kupio prve grudi" - rekla je ona.

Pored korekcija grudi, Milica je prošla i kroz estetske zahvate na nosu i usnama, ali je naglasila da ne planira dalja estetska usavršavanja. Trenutno je zadovoljna svojim izgledom i ističe da želi da zadrži prirodan izgled.

Ne želim da preterujem. Trenutno sam zadovoljna svojim "barbi" izgledom - rekla je Milica.

Ne otkriva supruga javnosti

Zanimljivo je da Milica pažljivo čuva privatnost svog supruga, biznismena, čije lice nikada nije prikazano na društvenim mrežama. U razgovoru za medije, Milica je napomenula da je njen muž uspešan u svom poslu i da često sarađuje sa političarima i poslovnim liderima, zbog čega smatra da je najbolje da ga ne izlaže javnosti.

Što se tiče njihovog luksuznog doma, Milica je nedavno otkrila detalje o njihovoj vili. Kuća se prostire na nekoliko spratova, uključujući brojne sobe, garderober i dva bazena – unutrašnji i spoljnji. Trenutno se radi na instalaciji lifta i završetku radova oko bazena. Prema njenim rečima, rad na uređenju vile je neprekidan zbog veličine njihove rezidencije.

Porodica Polskaja nastavlja da uživa u luksuzu i sreći, a Milica ostaje posvećena deljenju svoje svakodnevice sa svojim vernim pratiocima na mrežama.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)