Ispovesti

DA LI STE IKAD VIDELI OVAKVU DOMAĆICU? Njeni snimci su internet senzacija jer način na koji proživi prosečan dan nikoga ne ostavlja ravnodušnim (FOTO/VIDEO)

Devojka po imenu Saudi je zvezda i TikToka i Instagrama, a evo na koji način ima vremena da se bavi društvenim mrežama.

26.01.2023 12:50

DA LI STE IKAD VIDELI OVAKVU DOMAĆICU? Njeni snimci su internet senzacija jer način na koji proživi prosečan dan nikoga ne ostavlja ravnodušnim (FOTO/VIDEO)
instagram-soudiofarabia

Kako žive žene milionera najzad možemo da vidimo iz prve ruke i to putem Instagram i TikTok naloga izvesne Saudi koja se predstavlja kao Saudi od Arabije. Ona se pre nepunih godinu dana i zvanično udala za svog partnera, milionera Jamala. Na svu sreću Jamal je njenih godina i prijatne spoljašnosti, uz to joj omogućava da živi kao prava pravcata princeza, tako da je donekle razumljivo zašto ta dama svoj život na visokoj nozi želi da podeli s običnim smrtnicima. 

Saudi je lepuškasta brineta koja je imala tu sreću da baš ona zapadne za oko i više nego darežljivom Jamalu. Ona tako često na TikTok nalogu navodi kako joj protiče prosečan dan, nazivajući sebe domaćicom. 

- Devojke u Americi, kada se zabavljaju sa nekim, moraju uglavnom i račune za piće da plaćaju po pola. A evo šta sve devojke u Dubaiju dobiju od dečka za svega mesec dana veze - doslovce piše u opisu snimka na kome vidimo raskošne večere, najskuplje torbice obložene cirkonima i dragim kamenjem, kamilu koja je očigledno dobijena na poklon, kao i najskuplje moguće brendove garderobe i parfema.

Ova dama uživa u luksuzu koji retko koja žena može sebi da priušti na bilo koji način, a to se ne libi i da pokaže svojim pratiocima po društvenim mrežama.

- Devojke u Americi moraju da preklinju svoje momke da im kupe bar cveće, a evo šta devojka od dečka dobija u Dubaiju za svega mesec dana - ponovo ide snimak na kome se vidi kako darežljivi Jamal masivnim zlatnim nakitom kiti Saudi, poklanja joj konja i šalje na tone cveća. 

Klip ide s pratećim tekstom:

- "Odigraj" pametnije, ne komplikovanije i teže - piše Saudi dok pozira u kameru, dok se njen milioner pojavljuje u pozadini videa i očigledno odobrava svaki potez svoje supruge, prenosi San.

Njenim fanovima su najzanimljiviji snimci na kojima Saudi sebe naziva "domaćicom" bogatog milionera. 

- Danas kada sam se probudilla suprug mi je rekao da ima poslovnih obaveza koje završava putem telefona i da se zabavim nečim dok on ne dođe kući. Rekao mi je da uzmem novca koliko god mi treba i da odem u kupovinu, tako da sam ga poslušala. Prvo sam otišla da uradim nokte, potom me je savetovao da odem kod frizera, šminkera, što sam ga poslušala. U međuvremenu sam otišla i do solarijuma i na nekoliko tretmana, pa smo zajedno obilazili prodavnice i kupovali garderobu. Posle podne smo otišli na ručak, naravno u najskuplje restorane, a večeru smo završili naskupljim morskom plodovima i koktelima od dvadesetčetvorokaratnog zlata. Sve to, naravno, je finansirao Jamal - ponosno ističe žena bogataša.

Takođe je bitan i kriterijum po kome je ona pametno birala muža, a izgleda da je uslov bio da bude izuzetno imućan.

- Kako da budete sigurni da je vaš muž provereno ludo bogat Arapin. Tako što vas vodi na preskupe obroke, u hotele, kupuje vam sve što poželite, poznaje aktulene modne trendove, interesuje ga retka i skupa umetnost i umetnička dela, kupuje vam životinje, a kada poželite nešto iz butika kupi vam celu prodavnicu - samo je nešto sa spiska "ludo" bogatog Arapina, koga treba izabrati za muža, a idealnu priliku Saudi je našla u Jamalu.

Samo neki od komentara skoro milon pratilaca, koliko ih Saudi ima na društvenim mrežama, su ovi:

- Ja od luksuza od dečka dobijem pidžamu prosečne cene u najboljem slučaju i to za rođendan -

- Volela bih i ja da ima svog Jamala -

- Jamal izgleda da je superbogat i ok lik, zaista mi je drago zbog tebe -

-  Meni nikada nije jasno da li se ova devojka šali, da li je sarkastična ili ga zaista voli samo zbog novca -

- Ja bih pristala tvome Jamalu da budem i deseta žena, neka me pozove! -

- Da nema slučajno taj Jamal bogatog zgodnog brata blizanca ili slično? -

- Primetili smo da se ti ne smeješ ni na jednoj fotki, niti videu - samo su neke od mnogobrojnih reakcija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)