Ispovesti

DOPISIVALA SAM SE SA JEDNIM OD NAJPOZNATIJIH PEVAČA DANAŠNJICE, a onda je usledio užas! Tvrdio je da je zaljubljen u mene i da će doći u Mađarsku (FOTO)

Mađarica Rebeka Halasi je čak 2 meseca verovala da se dopisuje s nekadašnjim suprugom manekenke Hajdi Klum, otkrivši da je zbog njega bila spremna na sve.

24.01.2023 13:00

DOPISIVALA SAM SE SA JEDNIM OD NAJPOZNATIJIH PEVAČA DANAŠNJICE, a onda je usledio užas! Tvrdio je da je zaljubljen u mene i da će doći u Mađarsku (FOTO)
Shutterstok, facebook-HalasiReka

Mnogi su u potrazi za ljubavlju spremni gotovo na sve, pa tako ne štede ni vreme niti novac. Slavne ličnosti su posebno aktuelne, budući da imaju armiju fanova, pa i ljudi koji maštaju o uplovljavanju u vezu sa njima, a upravo u tu paukovu mrežu upetljala se i Mađarica Rebeka Reka Halasi (41). Ta žena je maltene "sama sebi iskopala jamu", budući da je na Instagramu videla profil pevača Sila koji je planetarno poznat po brojnim muzičkim hitovima, ali i po tome što mu je bivša supruga svetski top-model Hajdi Klum.

Naravno, i taj profil je bio samo jedan u moru lažnih koji se pojavljuju s fotografijama poznatih ličnosti i tako zbunjuju ostale korisnike društvenih mreža. Zato i ne čudi što je na jednu takvu prevaru nasela Mađarica Reka. Iako profil nije bio verifikovan, u smislu da je Fejsbuk potvrdio da je u pitanju nalog koji pripada pevaču, sadržao je samo link koji je vodio do zvaničnog Silovog sajta. To je Mađarici bilo dovoljno da poveruje da se iza pomenutog profila nalazi poznati izvođač, pa mu je još i čestitala na brojnim hitovima.

Ona se pored toga nije nimalo iznenadila kada je odmah dobila odgovor, a uz to i pitanje da pređu na neki drugi vid komunikacije. Da stvar bude interesantnija, više nego uspešan prevarant je i putem video-poziva uspeo da dovoljno zaliči na poznatog pevača, što likom, što pesmom koju je pevušio Mađarici preko kamere. Nesrećna žena zbog toga uopšte ni na trenutak nije posumnjala da je žrtva. 

 

- Ne kajem se što sam prevarena, osim zbog toga što sam ostala bez novca. Provela sam 2 meseca u divnoj komunikaciji sa njim. Zaista sam verovala da to jeste čuveni Sil i da je zaljubljen baš u mene, što se toga tiče ne mogu da se pokajem - odgovorila je Reka, a preneo Dejli miror.

Problem je, kako je otkrila, nastao kada su počeli da planiraju da ugovore viđanje.

- Rekao mi je da živi u SAD, baš kao i pravi Sil, i da bi došao za Mađarsku da mu je potreban novac. Objasnio mi je da je nenadano zapao u dugove i da mu “moram” poslati 11.600 evra kako bi uspeo da se izvuče iz finansijskih problema i dođe da me vidi - otkrila je Halasijeva.

Iako se Silovo bogatsvo procenjuje sa više od 30 miliona evra, zaljubljena žena je opet pomislila da će njenih 2.200 evra spasti popularnog pevača iz dugova.

- Tada sam bila bez posla, ali sam nekako uspela da sakupim oko 2.200 evra, koliko sam mu i poslala. Njemu je to bilo malo, pisao mi je kako me voli i želi da me oženi da bismo doživotno bili zajedno, ali bih morala da mu pošaljem bar još 10.000 evra. Iako sam mu rekla da nemam više ni evro, molio me je da prodam stan, uzmem hipoteku, pozajmim od prijatelja ili prodam sav nakit. Pošto je insistirao na tome svaki put, tek tada mi je postalo sumnjivo - istakla je prevarena Reka.

Mađarica je na kraju shvatila da je prevarena i da je bespovratno ostala bez 2.200 evra koje je poslala ko zna kome, a mađarska policija pokušava da pronađe prevaranta koji ju je nasamario.

Njena priča izazvala je salve komentara na mrežama.

- Mene bi bilo sramota da prijavim slučaj policiji -

- 2.200 evra bih voleo i ja da dobijem da nekoj dami 2 meseca onlajn laskam -

- Kakva "divna bajkovita priča" -

- Mislila je da će posle Hajdi Klum nju da izabere? -

- Nije joj bilo sumnjivo ni kad joj je tražio 11.600 evra da bi je uopšte video - ređale su se mnogobrojne reakcije.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)