Zanimljivosti

SKANDAL ZBOG NAJNOVIJE KREACIJE VIKTORIJE BEKAM! Da li biste vi ovo ikad obukli? Evo kako izgleda donji veš od vune! (FOTO)

Čuvena Spajsica briljirala je s kolekcijom za proleće/leto 2024. godine i naišla na mnogobrojne prozivke.

10.06.2023 18:01

SKANDAL ZBOG NAJNOVIJE KREACIJE VIKTORIJE BEKAM! Da li biste vi ovo ikad obukli? Evo kako izgleda donji veš od vune! (FOTO)
Tanjug/AP

Bivša pevačica i modni dizajner Viktorija Bekam (49) našla se na udaru žestokih kritika zbog gaćica koje prodaje kao deo svog najnovijeg modnog asortimana. U pitanju su pletene, vunene gaće koje je predstavila kao deo svoje kolekcije za proleće/ leto 2024.  

Prozivke na mrežama 

Viktorija je na svom Instagram nalogu podelila dve fotografije modela u vunenom donjem vešu, koji bi očigledno trebalo da se nosi umesto pantalona ili suknje. Artikal će moći da se kupi od jeseni, ali sudeći po komentarima na društvenim mrežama, bivša pevačica je ovog puta debelo omanula. 

Viktorija je sivo pleteno rublje uparila sa bež pletenim džemperom, zelenom torbom i čarapama preko kolena. 

- Pleteno donje rublje. Zanimljivo? - 

- Vunene, pletene gaće? Fuj! - 

- Ovo je šala, zar ne? Vik se našalila sa nama - 

- Ovo ne bi nosila ni moja baba! - 

- Da li je moguće da nisi imala inspiraciju i sad ovo pokušavaš da nam uvališ? - 

- Pre svega nije higijenski nositi ovakve gaće. O tome koliko su grozne neću ni da govorim - bili su samo neki od komentara njenih pratilaca na društvenim mrežama.

Da li zbog kritika ili ne, tek Viktorija je ubrzo uklonila sa svog naloga vunene, štrikane gaće, ali se slike dele po Tviteru uz brojne negativne komentare.

Omiljena haljina

Ipak, Viktoriju prozivke po mrežama očigledno nisu obeshrabrile, već je otkrila i svoju omiljenu haljinu iz nove kolekcije. U pitanju je elegantna crno bela haljina golih leđa.

- Sofisticirano, prefinjeo i elegantno, moja omiljena - napisala je ona.

Podsetimo, bivša Spajsica se od 2008. uspešno bavi modom i odevne komade pod svojim imenom prodaje uglavnom u Britaniji i SAD. Nakon izbijanja pandemije koronavirusa i izolacije našla se u ozbiljnom problemu, kao i drugi koji se bave tim poslom.

Kako pišu britanski mediji, prošle godine je Viktorija bila na korak od bankrota, ali je uspela da napravi preokret i spase biznis. Već ove godine zabeležen je rast profita, a samo u martu je imala skok prodaje od 40 odsto u odnosu na isti period u 2022. S obzirom na veoma delikatan trenutak u kome se nalazi priča sa vunenim gaćama joj nije trebala. Mada, kako ističu modni poznavaoci, tržište je nepredvidivo. Ko zna, možda baš Viktorijine vunene gaće na jesen postanu pravi modni hit. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)