VIP saveti

Bekamovi imaju STROGA PRAVILA kojom vaspitavaju decu, a zbog ovog uvek SLEDI KAZNA!

Dejvid i Viktorija Bekam, koji imaju četvoro dece, još pre više od 2 decenije uspostavili su određene obrasce ponašanja, za koje njihova deca znaju da će biti sankcionisana ako ih prekrše.

18.07.2022 20:00

Bekamovi imaju STROGA PRAVILA kojom vaspitavaju decu, a zbog ovog uvek SLEDI KAZNA!
Foto: Tanjug/AP

Bivši fudbaler i nekadašnja Spajsica, Dejvid i Viktorija Bekam budući da imaju četvoro dece u startu su morali da uvedu jasna pravila u svoj dom kako se stvari ne bi otele kontroli. Oni su roditelji taze oženjenog Bruklina (23), Romea (19), Kruza (17) i ćerke Harper (10) i ističu da se unutar kuće određena pravila moraju poštovati, bez izuzetaka.

- Viktorija i ja odrasli smo u porodicama u kojima su vladali stroga disciplina i poštovanje prema odraslima, zato i naša deca dele iste vrednosti. Svi oni su od malih nogu veoma pristojni i vaspitani i kod njih se neće desiti da izostanu reči poput "molim" i "hvala". Ne bih rekao da smo strogi kao roditelji, već pre pravedni - rekao je ranije Dejvid za medije.

Sva njihova deca su privilegovana tako da idu u privatne škole, ali Dejvid i Viktorija uvek ističu i ponašanje kao jednako bitno i ono koje je u rangu predmeta kao što je maternji jezik ili matematika.

- Naravno da idemo na roditeljke sastanke, često i pitamo kakvo je ponašanje naše dece, kako prema drugim učenicima, tako i prema nastavnicima. Budući da imaju tu mogućnost da se školuju na najprestižnijim školama, još od detinsjtva smo se trudili da im usadimo značaj deljenja i darivanja, kako bi i oni koji nemaju osetili bar delić toga što oni imaju. Često im govorimo kako širom sveta postoje deca koja su gladna, bolesna i bez krova nad glavom - rekla je Viktorija.

- Marljivost i radna disciplina su neke od najvećih vrednosti koje možete usaditi svojoj deci, a mi ih učimo sopstvenim primerom koliko je važno marljivo raditi - dodao je Dejvid.

U domu Bekamovih ipak postoji jedno pravilo koje nikako ne sme da se prekrši, a oba bračna partnera su istrajna u tome i ne popuštaju.

- Svima je zabranjeno da se loptom igraju unutar kuće. Naravno da su više puta pokušali da unesu loptu navodno neprimetno i da se dobacuju ili da je lupaju, ali nema govora o tome da se bilo koja sportska displina koja uključuje loptu obavlja unutar kuće. Najteže nam je da istrajemo u tome, ali uspevamo i deca to znaju - isključiva je Viktorija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)