Ispovesti

OVO JE NEMOGUĆE! Zavodljiva mama ima skoro 100 kila, a kada se skine u bikini svi ostanu bez daha! (VIDEO)

Iako nosi L veličinu jedna žena je pokazala da i pored toga ima veliko samopouzdanje.

18.02.2023 14:53

OVO JE NEMOGUĆE! Zavodljiva mama ima skoro 100 kila, a kada se skine u bikini svi ostanu bez daha! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/bonniewyrick

Veliki broj žena žena muku muči sa kilogramima te im oni predstavljaju teret zbog kojeg gube samopouzdanje . Na sve načine pokušavju to da regulišu više ili manje uspešno. Neke od dama se odluče da višak kilograma vizuelno prikriju odećom te prate razne savet ne bi li u tome uspele. Ipak, ima i onih koji svoj višak ponosno pokazuju.

Printscreen/Tiktok/bonniewyrick

Tiktokerka je pokzala da žene i sa viškom kilogrma mogu da izgledaju sjajno u kratkim pantalonicama

Tiktokerka Boni Virick je odlučila da skine "senku" sa krupnijih devojaka te je objavila video rekavši da sve dame koje imaju kilograme preko "idealne" težine i mnogo više, izgledaju sjajno u bikinijima i šortsevima i da bi to trebalo da prihvate.

Ova mama koja je poznata po oblinama, obukla je kratak teksas šorts i ponosno ispred kamere pokazala kako izgleda u ovom izazovnom komadu garderobe. U svojoj objavi napisala; "Nosite šta želite, neverovatni ste".Objava ove tiktokerke naišla je na pozitivne komentare i reči podrške mnogih koji su se poistovetili sa njom, istakavši kako se osećaju bolje nakon njenog klipa jer i oni imaju višak kilograma. 

Međutim, kako se čini tih 86 kilograma nije svakome isto raspoređeno i svako ima građu za sebe što je razočaralo neke korisnice.

- U redu, ali zašto ne izgledam ovako dobro sa 86 kilograma?-

- Imam istu težinu i volela bih da je nosim tako dobro kao ti -

- Nemaš toliko kilograma...vau...pa ja imam manje izgledam veće, stomak mi visi - komentarisale su pratioci ispod objavljenog snimka.

 

Druge korisnice su rekle kako imaju sličnu građu poput Boni i da se svi iznenade kada im kaže koliko je teška. Žene su tiktokerki zahvalile na motivaciji rekavši da je potrebno da ovako neko otvori oči damama jer su večito nezadovoljne svojim izgledom, a suština je nekada prihvatiti svoje telo i raditi na njegovom poboljšanju.

Sa druge strane, bilo je i onih žena koje nisu bile zadovoljne svojim izgledom iako su imale prosečnu i prihvatljivu težinu, rekavši kako se ne osećaju komforno i pored toga.

 

@bonniewyrick GRWM and @pinsyshapewear with their new lace smoothing bodysuit. Pretty shapewear that gives you an instant confidence boost! Code BONNIE10 for a discount #pinsypartner #pinsyshapewear #cuteshapewear ♬ original sound - Bonnie Wyrick

 

Boni u svojim objavama ohrabuje žene da sa samopouzdanjem nose svoju težinu te objavljuje snimke isprobavajući donji veš, bikini i sve što bi lepo izgledalo i pristajalo njenoj građi. Evidentno je da je tiktokerka u međuvremenu malo smršala jer je u prethodnim objavama vidljiv mnogo veći višak kilograma koji je imala. Ipak, čini se da na nju ne utiču ti kilogrami i da je samopouzdanje nadvladalo.

- Mnogo smo više o težine- zaključila je jedna devojka u komentaru.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)