Moda

SPREČITE PUCANJE NAJLON ČARAPA! Sjajan trik kako da ih ne pocepate čak i ako imate duže nokte!

Jedna Tiktokerka po imenu Hana podelila je trik na popularnoj društvenoj mreži koji može da bude spas svakoj ženi.

14.02.2023 18:01

SPREČITE PUCANJE NAJLON ČARAPA! Sjajan trik kako da ih ne pocepate čak i ako imate duže nokte!
shutterstock.com

Većina žena se često sreće sa problemom pucanja najlon čarapa. Nije retkost da izvadite potpuno nove čarape iz ambalaže, počnete da ih oblačite, a one popucaju i postanu neupotrebljive. Ukoliko još na to imate i duđe nokte, pucanje čarapa prilikom oblačenja je gotovo zagarantovano.

Zbog tih muka sa kojima se suočava gotovo svaka žena, Tiktokerka Hana Harmelin podelila je na toj popularnoj društvenoj mreži sjajan trik kako da obučete čarape bez rizika od njihovog pucanja.

Kako je ispričala Hana, ona je od svoje mame naučila brojne modne trikove, između ostalog i kako da obuče najlon čarape bez rizika od njihovog pucanja.

- Dok sam odrastala gledala sam mamu koja je uvek imala najbolje modne trikove, a ovaj koji me naučila koristiću zauvek. Ona je uvek znala kako da se snađe u nezgodnim sutuacijama sa odećom. Naučila me je toliko malih trikova za koje mislim da bi svi trebalo da znaju, a ovaj menja život - objasnila je Hana.

Ona je demonstrirala na koji način obući najlon čarape bez rizika od pucanja. Kako je rekla, dovoljno je dlanove navlažiti vodom i mokrim rukama navući čarape. Najlonke će se na taj način zalepiti za ruke i bez problema ćete ih obući bez rizika da ćete ih pocepati noktima. 

Usledili su brojni komentari njenih pratilaca koji su bili oduševljeni trikom.

- Vau, pa ovo je sjajno. Genijalan trik! Zapravo je tako lako a deluje, hvala vam - 

- Oh, ovo je tako pametno. Nikad ranije nisam čula za ovako nešto - 

- Ja sam stjuardesa i upravo ste mi sačuvali najlon čarape. Hvala vam - 

- Ja radim isto samo što pre oblačenja ruke namažem kremom. Čarape lakše klize i nema šanse da popucaju priliikom oblačenja - bili su samo neki od komentara Haninih pratilaca. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)