Ispovesti

BIZARNO, OVA DEVOJKA JE SEBI ODSEKLA DEO JEZIKA: "Sada konačno s momcima mogu da uživam u jednoj stvari"!

Influenserka po imenu Rošel Garet tvrdi kako je odsecanjem dela jezika njen ljubavni život poboljšan, a evo i kako.

25.04.2023 21:01

BIZARNO, OVA DEVOJKA JE SEBI ODSEKLA DEO JEZIKA: "Sada konačno s momcima mogu da uživam u jednoj stvari"!
Printscreen/Instagram/XEHLI G

Rošel Garet je influenserka koja objavljuje raznorazne sadržaje na društvenim mrežama i na Instagramu je poznata po nalogu Kseli G, a u jednoj od svojih objava zaprepastila je pratioce otkrićem da je odlučila da odseče jezični frenulum, odnosno tkivo koje pričvršćuje jezik za usnu duplju.

- Osećala sam se do operacije kao da nikoga nisam poljubila iskreno - otkrila je influenserka, a prenosi Njujork post.

Printscreen/Instagram/XEHLI G

Influenserka je pokazala kako izgleda njen jezik nakon intervencije

Pošto je imala problem sa frenulomom, još je pedijatar njenim roditeljima preporučio operaciju, međutim, to se nije dogodilo. Tako joj je jezik stvarao poteškoće u govoru, odnosno činio ga je, kako Rošel kaže, "kompromitovanim", zbog čega je često u društvu bila predmet ismevanja. Ni na Internetu nije bila ništa bolja situacija zbog načina na koji je govorila. 

- Kad sam bila mlađa maltretirali su me jer je moj govor bio veoma kompromitovan, a kada sam počela da radim objave i snimke za internet, ponovo su počela zadirkivanja i negativni komentari - otkrila je ona.

Zato su je njeni problemi sa ustima činili nesigurnom i nesposobnom da flertuje, pa se, kako kaže, to odrazilo tako da nije znala da uživa ni u poljupcima, što sada radi bez problema. To sada čini mnoge bolje jer joj je jezik sada opušteniji.

- Ko god me je ranije poljubio mora da je mislio kako ne znam šta radim - rekla je ona kroz osmeh.

Problem sa kojim se influenserka suočila može, pored govora, da izazove i teškoće u ishrani, odnosno načinu na koji jedemo i pijemo.

Zbog zabrinutosti kako bi tako mlada mogla da podnese bol, njena majka ju je sprečavala u mlađim godinama da ode pod nož. Zato se Garetova pomalo i plašila ishoda, pa joj je trebalo dosta godina da se suoči sa problemom. Prošla je kroz bolnu proceduru, koju je dokumentovala na svom Instagram profilu, pa je to sada iza nje i zadovoljna je rezultatima. 

Inače, ta devojka nije prva koja se odlučila na odstranjivanje određenog dela tela. Prošle godine se jedan Tiktoker odlučio na hirurški ukloni pupak. Takođe, pre nekoliko godina jedan Kolumbijac je otišao dalje pa je odsekao uši i nos, na čemu se nije zaustavio, izrazivši želju da mu uklone i genitalije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)