Ispovesti

"OVO POKAZUJE KOLIKO JE ŽIVOT PROLAZAN": Nakon što je na Tiktoku objavljen snimak trojice braće, malo ko je zadržao suze (VIDEO)

Kao male trojke a sada kao odrasli ljudi, braća su pokazala da i godinama kasnije među njima vlada ljubav i posvećenost.

23.04.2023 16:02

"OVO POKAZUJE KOLIKO JE ŽIVOT PROLAZAN": Nakon što je na Tiktoku objavljen snimak trojice braće, malo ko je zadržao suze (VIDEO)
Printscreen/TikTok/taylor.titus

Oni koji imaju braću i sestre znaju koliko je to bogatstvo i koliko je život sa njima ispunjeniji. Znate da imate nekog ko je spreman u svakom trenu da vam pomogne, da vas izvuče iz nevolje ili nestašluka ali i da vas opomene ako ste u nečemu preterali. Ipak, trenuci odrastanja sa njima su neprocenjivi jer ih ne možete vratiti a uvek ih se sećate sa nostalgijom

Printscreen/TikTok/taylor.titus

Braća su se slikala za svaki rođendan u istoj pozi i sa istim osmehom

Naravno, ljubav i briga među braćom i sestrama ne završava u detinjstvu, već i kao odrasli ljudi nastavljamo da negujemo te odnose koji nas kroz život definišu kao osobe. Trojica braće su odlučila da ovekoveče bratsku ljubav i odrastanje.Oni su prvu fotografiju ovekovečili kao bebe trojke koje su tek napunile godinu dana davne 1985. godine, da bi se fotografisali svake naredne na isti način i sa istim crtežom u rukama, na kojem piše "Naš..(x) rođendan" uz široki osmeh i sa dečijom radošću na licu.

Kako su godine odmicale, braća su odrastala u dečake a kasnije u momke, koji su i dalje negovali privrženost i neizmernu ljubav koja je bila očigledna. Kao momci, braća su menjala stil i dosta se razlikovala u stilizovanju frizure i oblačenju što je logično da su želeli kao odrasli momci svoju individualnost. Kasnije u tridesetim su ponovo počela da liče jedan na drugog i da neguju sličan stil a isto poziranje i osmeh se nisu menjali.

Snimak je pokupio simpatije njihovih pratilaca koji su komentarisali kako je u jednominutnom snimku divno videti životni vremepolov.

- Taj u sredini je moj tip -

- Ovo pokazuje zapravo koliko brzo život protiče -

- Veoma zgodni momci -

- Predivno gledati njih kako istražuju svoju individualnost.- 

- Uvek imaju isti osmeh - komentarisali su korisnici mreže.

Pratioci jednog od braće koji je objavio ovaj snimak bili su oduševljeni njihovom privrženošću poželevši svoj trojici da dugo budu tako zajedno. Napomenuli su da nema lepših uspomena od ovih fotogfrafija i da je bila odlična ideja ovekovečiti svaki rođendan na isti način pa spojiti fotke u jedan predivan video.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)