Zanimljivosti

LEŽAO JE U DVORIŠTU, A KADA JE PODIGAO GLAVU UGLEDAO JE ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR: Vrebao ga je sve vreme i zatim krenuo ka njemu (VIDEO)

Dejvid Openhajmer (53) podelio je sa svojim prijateljima na Fejsbuku nesvakidašnje iskustvo koje se, srećom, završilo dobro po njega.

18.04.2023 13:01

LEŽAO JE U DVORIŠTU, A KADA JE PODIGAO GLAVU UGLEDAO JE ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR: Vrebao ga je sve vreme i zatim krenuo ka njemu (VIDEO)
facebook/David Oppenheimer

Čovek iz Severne Karoline prošle nedelje se suočio licem u lice s nepozvanim gostom i to u svom dvorištu. Naime, dok je odmarao nakon napornog dana nije ni slutio ko ga vreba iz prikrajka.

Dok je Dejvid Openhajmer (53) opušteno ležao u ležaljci i slao poruke na mobilnom telefonu, opasna zver je počela da mu se približava a sve je zabeležila sigurnosna kamera njegovog doma.

- Opuštam se na kraju dana, nisam očekivao da ću uspostaviti tako blizak kontakt očima s nečim takvim. Moje očne jabučice su se svakako iskolačile - počeo je Dejvid da opisuje situaciju koju je proživeo.

U sada viralnom videu koji je prvi put objavljen na Fejsbuku, vidi se kako Openhajmer nehajno šalje poruke na svom telefonu dok mu se, ni manje ni više, približava medved. Kako se snimak nastavlja, čovek postaje svestan prisustva opasnog sisara. Prva njegova reakcija bilo je hvatanje jastuka kako bi njim gađao medveda, očigledno nesvestan u tom trenutku da bi na taj način čitavu situaciju samo učinio težom.  

Ispostavlja se na kraju da je medved bio podjednako zapanjen ljudskim prisustvom, a Dejvid je otkrio da to nije prvi put da su on se i životinja sreli.

Dobro je da smo se već upoznali - rekao je Openhajmer na kraju nove jezive "epizode", prepričavajući kako je radoznali komšija često preturao po đubretu i krao hranu iz hranilice za ptice, piše Njujork post.

Uprkos "poznavanju" medveda, Openhajmer je priznao da ga je nedavni susret potresao.

- Medvedi su ovde veoma mirni, ali me je ovaj uhvatio nespremnog - rekao je Openhajmer, koji je, inače, propustio da uoči prisustvo uljeza jer nije čuo alarm za detekciju pokreta u svom domu.

Zato je iznenađenje bilo još veće. 

- Oko minut kasnije medved je došao i bio je praktično ispred mene - prisetio se još potreseni čovek.

Video ovog susreta čoveka i medveda postao je viralan i izazvao je brojne komentare na društvenim mrežama.

- To je neverovatno - 

- Obojica ste izgledali podjednako iznenađeni -

- Ali čovek koji misli da će jastučićem da otera medveda -

- Ja bih se ukočio od straha - samo su neki od komentara na objavljen snimak.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)