Ostali ljubimci

ZASTAO JE DA SNIMI SCENU I POMOGNE MEČETU KOJE NIJE MOGLO DO MAJKE: Ni u snu nije sanjao šta će zatim da se dogodi! (VIDEO)

Jedan korisnik TikToka je uspeo da zabeleži nesvakidašnju situaciju iz neposredne blizine, ali nije očekivao da će tako dovesti samog sebe u opasnost.

13.04.2023 16:01

ZASTAO JE DA SNIMI SCENU I POMOGNE MEČETU KOJE NIJE MOGLO DO MAJKE: Ni u snu nije sanjao šta će zatim da se dogodi! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/ibrahimov.7777

Ništa se ne može meriti sa majčinskom ljubavlju i brigom i to važi i za gotovo sve vrste životinja. Majčinski instikt nikada ne vara i često majke unapred znaju da li su njihova deca u opasnosti jer to osete. Među životnjama naročito ima zaštitnički nastrojenih majki koje na svoje mladunce paze u svakom trenutku i za njih se bore lavovski.

Jedan snimak upravo to dokazuje.

Printscreen/TikTok/ibrahimov.7777

Medvedić nije mogao da se popne uz snežni nanos i njegova majka je bila zabrinuta jer je bio u opasnosti 

Naime, scena se odvila pored jednog magistralnog puta, a zabeležio ju je muškarac koji je kolima zastao da vidi šta će se dogoditi s malenom životinjom i eventualno učini nešto da joj pomogne. Imao je priliku da vidi mečku s mladuncima koji su, pretpostavlja se, tražili hranu jer se inače ne viđaju toliko blizu ljudi. Međutim, jedno mladunče je iznenada zapelo na putu zbog visine snežnog nanosa uz koji nije mogao da se popne, pa je na sve načine pokušavalo da se popne do majke i drugog mečeta. Pošto je to bilo bezuspešno pa je počelo da trči niz put, njegova majka se uplašila da će mu se nešto dogoditi.

Pretpostavlja se da je u toj situaciji predvidala opasnost za svoje mladunče, pa je naglo pohitala ka automobilu čoveka koji je snimao scenu. Po videu se može zaključiti da je vozač u panici stisnuo gas, a snimak se iznenada prekida kao da mu je telefon ispao iz ruku.   

@ibrahimov.7777 ANNE OLMAK BOYE BIRSEY🧿💪🦁🦅 @ K.ᗩ.ᒪ.ᑭ.S.I.ᘔ_K.ᗩ.ᑎ.G.ᗩ.l ⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔ ⚠️MASALAH ASLANA‼ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 🔄KALITE TESADÜF DEGILDIR👌 ~~~~~~~~~~~~\~~~~~~~~ ↪ASALET SOYDAN GELIR ✅ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Keşfetten gelenler takip edebilirsiniz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ @k.a.l.p.s.i.z_k.a.n.g.a.l #kangalyavrusu #kanga #trkangal #kangalar #kangalkralligi #malakli #kangalturk #cobankopegi #kangalyavrusu #davarkopegi #cobankopegi #turkcobankopekleri #anadolucobankopegi #çapar #malakli #kangallar #sivaskangali #tr_sivaskangali #sivaskangalım ♬ orijinal ses - 》_R_Ə_Ş_A_D_《

Snimak je izazvao mnogobrojne reakcije, a korisnici TikToka su uglavnom bili oduševljeni požrtvovanošću mečke, te je malo ko obratio pažnju na to šta je preživeo autor snimka i koliko se uplašio. 

- Medvedica kaže: "Šta vama tačno treba" -

- Majčinska ljubav je najdivnija -

- Bravo, mama -

- Prava zaštita i istinska ljubav -

- Dajte im prostora, zašto vozite gore kod njih, nemate poštovanja?! - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su dodali i kako je to bila logična i očekivana reakcija uplašene majke koja brine o svojoj deci. Drugi su se osvrnuli na situaciju kada je medvedica potrčala ka nezvanim gostima, rekavši kako su sebe izložili opasnosti. Bilo je i komentara da su sve majke iste, nevezano za to da li su u pitanju ljudi ili životinje, i da svaku opasnost koja preti njihovoj deci one mogu da predvide.

Medvedica u jednom trenutku nije videla svoje mladunče jer je bilo bliže putu. Nazirale su mu se šape na snegu kada je pokušavalo da se bezuspešno popne i pridruži majci i svojoj braći. Pošto je majka videla da ne uspeva, sišla je dole i dotrčala do automobila kako bi opomenula posetioce "da nastave svojim putem".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)