Kuce

OVAJ MALTEZER IMA 21.000 PRATILACA: Njegov talenat je neosporan, a niko ne bi pogodio koji je! (VIDEO)

Pas Ringo je nadmašio popularnost svog gazde, a svi se slažu da je apsolutno genijalan!

22.03.2023 11:01

OVAJ MALTEZER IMA 21.000 PRATILACA: Njegov talenat je neosporan, a niko ne bi pogodio koji je! (VIDEO)
Instagram-ringominidog

Opšte je poznato da je pas najbolji čovekov prijatelj, a u slučaju jednog mladog pijaniste rodom iz Barselone, Španije, dogodilo se da je on čak ostao u senci svog ljubimca. On, naime, ima maltezera koga zove Ringo, a budući da su objavljene fotografije i snimci na kojima je psić pored balona označenenim brojem 3, veruje se da je star 3 godine. Na nalogu čak stoji i njegov tačan datum rođenja, a to je 21. septembar 2019. godine, dok se u opisu nalazi oko 170 objava psiha kog prati blizu 21.000 ljudi.

Njegov vlasnik sve bitnije praznike provodi sa svojim ljubimcem, pa su tako tu fotografije sa proslava Ringovog rođendana uz svu pompu i balone, proslava Dana zaljubljenih uz tortu u obliku srca od jagoda, proslava Novih godina i još mnogo toga. Možda bi Ringo prošao i nezapaženo u gomili različitih vrsta pasa na društvenim mrežama i možda bi ostao samo još jedan simpatičan psić, da se on zapravo ne odlikuje jednom retkom osobinom koju nikako nemaju mnogi kućni ljubimci. Naime, on obožava muziku, i ne samo to, već voli i da zapeva!

Ne znamo da li je momak koji je njegov vlasnik otkrio skriveni talenat svog ljubimca uz klavir ili uz muziku koja dolazi s kompjutera, laptopa ili televizije, tek očigledno je da Ringo voli svaki vid muzike i to uglavnom ozbiljne.

Najinteresantniji je možda snimak na kome on sedi u krilu svog gazde koji svira klavir. Ringo do te mere uživa u notama, da vidno svaku proprati odgovarajućim zvukom. 

Tu su i snimci na kojima momak pušta muziku na klaviru i stolicu prepušta Ringu, dok psić izgleda da je u stanju da održi celokupan samostalan koncert. Neretko Ringo zaseni i samog izvođača. Njegovi snimci su gledani blizu milion puta i imaju oko 140.000 sviđanja i na hiljade komentrara i to po pojedinačnom snimku.


- Fascinanto! On je stvarno emocionalno povezan sa ovom tužnom pesmom. Voleo bih da sam naučio svog maltezera da peva pre nego što je odrastao -

- Čist dokaz da su psi emotivna bića poput ljudi, on oseća tu numeru! -

- Koliko on srdačno zavija, bukvalno samo što ne zapeva! -

- Ali ovaj pas peva u tačnom tonu, visoko ili nisko, zavisno od numere -

- Ovo je toliko slatko, da su mi od smejanja pošle suze na oči -

- Njegova melodija je toliko tačna da me je ganula do suza -

- Nešto najemotivnije što sam skorije video -

- I dalje ne mogu da verujem kakav izvođač je ovaj pas, zaista je dragocen i unikatan - bili su samo neki od komentara.

Tu je i dokaz da Ringo ne peva samo uz ozbiljnu muziku, a pratioci ne mogu da se načude nepresušnom talentu psa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)