Ostali ljubimci

KUPILA SAM MINI VIJETNAMSKO PRASE: Mislila sam da će i kada odraste ostati malo, ali već posle nekoliko nedelja je usledio šok! (FOTO/VIDEO)

Veronika je pored mačke i psa rešila da kupi i vijetnamsko prase kao ljubimca koje je oduvek želela jer je živela u ubeđenju da će ono ostati veličine njene šake.

03.03.2023 19:01

KUPILA SAM MINI VIJETNAMSKO PRASE: Mislila sam da će i kada odraste ostati malo, ali već posle nekoliko nedelja je usledio šok! (FOTO/VIDEO)
TikTok-veronicaxo2

Psi i mačke su klasični ljubimci, mada pojedini ljudi priželjkuju da čuvaju i prase. Tako je izvesna Veronika kupila mini vijetnamsko prase, misleći da će ono zauvek ostati mini ili da će maksimalna veličina koju će dostići biti veličine psa. Pritom se silno obradovala pošto je najzad našla crno prase kakvo je oduvek želela. Na njenom TikTok nalogu ona je postavila i snimak na čijem početku se vidi da je zaista prase bilo crno i malo i ništa nije moglo da je navede da i pretpostavi koliko će ono da naraste.

Na početku snimka vidimo prase koje je malo, budući da se vidi da sedi u krilu i da je tek nešto veće od šake. Vlasnica svinje je već imala mačku i psa, koji su mnogo pomogli prasetu u igri. Na narednim video-zapisima se vidi kako je prase naraslo do veličine mačke i kako zajedno sa njom spava u krevetu. Nastavak snimka prikazuje prase koje je dostiglo visinu prosečnog psa. Veronika se nije nadala da će ono uopšte da poraste veće od toga, ali ono je prevazišlo sva njena očekivanja.

TikTok-veronicaxo2

Vijetnamsko prase je za samo nekoliko nedelja dostiglo veličinu prosečnog psa

Ono ne samo što je postalo veće od prosečnog psa, nego vidimo zapanjujuću fotografiju na kojoj Veronika leži na podu pored ogromne svinje. U daljem nastavku snimka se ta svinja igra sa psom i juri ga. U pitanju je najveća moguća svinja koju ste ikada videli, i pravo je pitanje gde ga je vlasnica na kraju smestila. Snimak je ubrzo pregledan blizu 618.000 puta, ima 214 hiljada sviđanja, a komentari su se samo ređali.

Vlasnici "mini svinja" ili onih koji žele da imaju prase koje će ostati ove veličine su se smenjivali.

- I ja sam se nadao da će moje ostati zaista "mini", koliko sam samo pogrešio! -

- Ljudi, mini svinje ne postoje, svaka će ovolika da poraste -

- Oduvek sam hteo prase za ljubimca, ali moji roditelji kažu da bi ga pojeli -

- Šta si uradila sa ovolikom svinjam, tovite li je za naredni Božić? - ređali su se polušaljivi komentari. 

Našao se i određeni broj edukativnih komentara onih vlasnika koji su zaista imali vijetnamsko prase.

- Da bi prase ostalo malo mora da bude na specijalnom dijetetskom režimu ishrane - vlasnica Veronika je potvrdila da nije želela da izgladnjuje svoje prase, da ga nije tovila, ali da nije bilo ni na kom specijalnom režimu ishrane - 

- Takođe, prase ne smete da puštate napolje, jedino tako će uspeti da ostane malo -

- Tačno je da prasići ostaju mali kada ne izlaze napolje, moj je rastao sa psom i zaista je bio ubeđen da je pas. Ostao je manje-više na tom nivou visine, iako nije prirodno niti humano da svinje ne puštate napolje - glasili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)