Zanimljivosti

ZASPAO JE U METROU A ONDA JE OSETIO KAKO GA NEKO DODIRUJE: Muškarac se sledio od straha kad je shvatio šta se dešava (VIDEO)

Dok je dremao na svom sedištu po njegovom telu šetao je džinovski glodar.

03.04.2023 12:15

ZASPAO JE U METROU A ONDA JE OSETIO KAKO GA NEKO DODIRUJE: Muškarac se sledio od straha kad je shvatio šta se dešava (VIDEO)
tiktok/subwaycreatures

Pri povratku sa posla vidno umoran, jedan muškarac je zadremao tokom vožnje metroom. Dok je bio u dubokom snu, nije mogao ni da nasluti šta se dešava oko njega.

Naime, u metro je ušetao jedan pacov tražeći plen. Odjednom je počeo da ide uz muškarčevu nogu i šeta po njegovom telu. Već je počeo da mu se zavlači ispod garderobe kada se ovaj nesrećni muškarac probudio. Paralisao se od straha posle par sekundi uvidev[i da je na njemu ogroman pacov. Čovek je pokušavao da se odbrani od ovog velikog glodara.

Snimak čitave neprijatne situacije objavljen je na Tiktoku i prikupio je više od 40.000 lajkova.

- Mislim da bih preminuo od straha kada bi mi se ovo desilo -

- Užasna scena, ne poželeti nikome -

- Verujem da su u Njujorku svi navikli na ovakve scene, često se dešava -

- Mislim da bih proletela kroz prozor napolje kada bih videla pacova - samo su neki od mnogobrojnih komentara ispod objavljenog snimka.

 

 

 

Na Tiktok nalogu "Subway Creatures" objavljeni su i drugi snimci nastali baš u metroima širom Amerike. Prema svemu što se može videti, ova scena sa pacovom je možda i jedna od bezazlenijih u odnosu na one koje se nalaze u drugim video-snimcima.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)