Zanimljivosti

POJELA JE SALATU U RESTORANU NAKON ČEGA VIŠE NIŠTA NIJE BILO ISTO: Stomatolog i hirurg su joj rekli da je sve u redu, ali ono što joj se desilo posle nekoliko dana izaziva jezu! (VIDEO)

Tiktokerka po imenu Aleksa Hendriks preživela je pravu agoniju koja je trajala čak tri nedelje.

31.03.2023 14:01

POJELA JE SALATU U RESTORANU NAKON ČEGA VIŠE NIŠTA NIJE BILO ISTO: Stomatolog i hirurg su joj rekli da je sve u redu, ali ono što joj se desilo posle nekoliko dana izaziva jezu! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/achendricks

Odlazak u restorane za svakoga od nas podrazumeva druženje i opuštanje sa porodicom i prijateljima, ali pre svega uživanje u omiljenom jelu. Međutim, svedoci smo da se tom prilikom može dogoditi i neka neprijatna situacija, poput zastajanja hrane u grlu ili dobijanje neukusnog obroka, što ume da bude neprijatno iskustvo. S jednom takvom sličnom situacijom susrela se i Aleksa Hendriks, Tiktokerka, koja je na toj društvenoj mreži otkrila šta je doživela nakon što je u jednom restoranu pojela salatu. Od tog trenutka više ništa nije bilo isto i ona je zbog bola u obrazu živela tri nedelje agonije. Za to vreme je posetila i lekara i zubara, pa čak i oralnog hirurga, i svi su joj rekli kako je sve u najboljem redu. Međutim, ona je sve vreme osećala da nešto ima u ustima i trpela je konstantan bol i neprijatnost. 

Ta influenserka iz Kentakija častila se u restoranu u Njujorku kada je odjednom osetila ubod oštrice u obrazu. Pokušavala je da shvati o čemu se radi, ali ništa nije pomoglo. Jedan doktor joj je rekao da joj je obraz natekao zbog traume od uboda nečega što je bilo u salati, ali da je sve ispalo iz njene sluzokože i da nema ostataka hrane. 

- Verovala sam doktorima i mislila da zapravo ničeg nema. Otišla sam na odmor i bol je počeo malo da se smanjuje, ali nikako nije prestajao u potpunosti - istakla je influenserka koja je zatim na odmoru u jednom trenutku uzela da pojede jabuku nakon čega je osetila da joj se neki predmet pomera u vilici i štipa je.

To ju je uplašilo i počela je s masažom tog područja, a zatim zamolila svog momka da zaustavi automobil, u kom su se trenutno nalazili, kako bi sve snimala. Pomoću dva prsta uspela je da izgura česticu, sve to zabeleživši pred kamerama. Njen snimak pogledalo je više od 14 miliona korisnika

@achendricks Replying to @autistic_musician ♬ original sound - alexa hendricks

Pratioci su joj poručili da je i njima laknulo saznanje da se rešila problema.

- Koliko je ovo zadovoljstvo za sve nas -

- Sada konačno mogu i ja da se odmorim - 

- Stavi to ispod jastuka  i sigurno ćeš dobiti novac -

- Ne mogu da verujem koliko medicinski stručnjaci nekad ne žele da saslušju. Drago mi je da si to konačno rešila !- komentarisali su korisnici mreže.

Devojka je rekla kako je sumnjala da je još neki deo ostao u obrazu jer je i dalje osećala bol, ali se ispostavilo da nije. Inače, menadžer restorana gde je ručala joj se izvinio i ponudio joj da restoran pokrije njene medicinske troškove, što je ona prihvatila. Na kraju, međutim, nije otkriveno šta je bio oštri predmet koji je uspeo da joj probije obraz i da li je moguće da je po sredi samo neki komad povrća.  

Slučaj mlade Hendriksove je još jedan u nizu viralnih trendova telesnih medicinskih misterija na toj mreži. Nedavno je tako jedna devojka postala viralna zbog priče kako sumnja da u stopalu ima zaglavljenu iglu i to duže od 10 godina. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)