Zanimljivosti

NASTALO JE KOMEŠANJE NA UTAKMICI ZBOG ČLANA OBEZBEĐENJA KOJI JE SMETAO PLESAČICAMA: Šta je zatim taj čovek uradio s devojkama izazvalo je vrisak, pa ovacije 106.000 ljudi! (VIDEO)

On nije bilo kakvo obzbeđenje, a evo čime je to i pokazao.

28.03.2023 11:01

NASTALO JE KOMEŠANJE NA UTAKMICI ZBOG ČLANA OBEZBEĐENJA KOJI JE SMETAO PLESAČICAMA: Šta je zatim taj čovek uradio s devojkama izazvalo je vrisak, pa ovacije 106.000 ljudi! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/espn

Jedna utakmica koja je održana prošle godine u Americi prošla je potpuno atipično u odnosu na one na koje smo svi navikli. Naime, dok su mnogi navikli da je svaki meč, pa i ovaj koji je održan između dva američka ragbi-tima u Tenesiju, pod budnim okom obezbeđenja, pred očima publike na stadionu odigrala se nesvakidašnja scena.

Jedan čuvar identifikovan kao Majkl Galijan, stajao je sve vreme skoncentrisano ispred navijačica koje su izvodile svoj performans za vreme utakmice. Bio je strog i imao je ozbiljnu facu, sve vreme "trpeći" zgodne čirlidersice koje su se one oko njega uvijale. Međutim, nakon nekoliko sekundi dogodilo se nešto što niko nije očekivao, pa su na stadionu usledile ovacije. 

Printscreen/TikTok/espn

Član obezbeđenja Majkl Galijan je pokazao da poseduje izvrsne plesne sposobnosti naočigled prisutnih

U snimku koji je ovih dana postao potpuni hit na TikToku, uprkos činjenici što je događaj od prošle godine, vidi se kako jedna od devojaka iz plesne grupe odvlači pažnju na člana obezbeđenja, nakon čega je na njega naleteo drugi čovek iz logistike. Došlo je do komešanja, pa je sve izgledalo kao da su drugi radnici pokušali da "uklone" muškarca koji je smetao devojkama. 

I dok nikome nije bilo jasno o čemu se radi dok je trajala "svađa", čuvar je najednom počeo da pleše zajedno s devojkama na iznenađenje mnogih. Usledile su ovacije publike koja je oduševljeno posmatrala ples

@espn One of the greatest videos ever 😂👏 @beachgalloway ♬ original sound - ESPN

- Obezbeđenje godine -

- Svašta ćeš učiniti kako bi usrećio fanove -

- Apsolutno briljantno, dobro odrađeno ko god da je u pitanju, ideja je zaista vrhunska -

- Ovo je jedan od meni najomiljenijih snimaka ikada -

- Čovek je čekao na ovo čitavog života - komentarisali su korisnici TikToka.

Korisnici društvenih mreža koji su snimak videli po prvi put bili su potpuno oduševljeni talentom člana obezbeđenja i celom situacijom. Ipak, mnogi su se osvrnuli na to da je cela scena unapred osmišljena i da su timovi želeli da prirede nešto nesvakidašnje svojoj publici, što im je očigledno i uspelo. 

Galijan je, inače, nastupio pred 106.000 ljudi, koliko ih je u tom trenutku bilo na stadionu, i taj događaj je tada nazvao "ostvarenjem svojih snova". Iako je na prvi pogled odavao sliku obezbeđenja čijenica je da je on pre svega talentovani plesač koji se na poluvremenu presvukao u majicu čuvara želeći da priredi nesvakidašnji performans za publiku koja je došla da isprati meč.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)