Zanimljivosti

KUPILA JE KUĆU STARU 126 GODINA, A ONDA JEDNOG DANA RASTURILA ZIDOVE: Usledio je vrisak, potpuno se zgranula, a zatim se dogodilo nešto što nije sanjala ni u najluđim snovima! (FOTO/VIDEO)

Ivi Tejber je kupila staru retro kuću sa sve nameštajem, ali je prilikom sređivanja rešila da se uveri da nije nešto zapalo ili sakrivenu među zidovima i nije se prevarila.

25.03.2023 16:01

KUPILA JE KUĆU STARU 126 GODINA, A ONDA JEDNOG DANA RASTURILA ZIDOVE: Usledio je vrisak, potpuno se zgranula, a zatim se dogodilo nešto što nije sanjala ni u najluđim snovima! (FOTO/VIDEO)
TikTok-evie_taber

Stare kuće čuvaju brojne tajne, a samo neke od njih nalaze se među zidinama starim više stotina godina. Ivi Tejber je kupila kuću sa kompletnim nameštajem koja je u retro stilu i stara je 126 godina. Naravno, ona ju je delimično preuredila, ali zadržala je onaj starinski duh koji daje poseban šmek nekih prošlih vremena. Pošto je rešila da nastavi s preuređivanjem, došla je na ideju da izvadi sve police iz ormara u kuhinji kako bi došla do samih zidova i videla da nije od prethodnih generacija iz prošlog veka ostala neka fotografija ili uspomena koja bi joj dala uvid o tome ko je tu nekada živeo pre nje.

Na snimku koji je Ivi postavila na TikTok vidimo da je ona pronašla veliki broj dragocenosti koje su najverovatnije zapale iza regala do zida i prilikom selidbe nikada nisu pronađene. Druga varijanta je da su pojedine dragocenosti upravo tu sakrivene, pa se na kraju vremenom i zaboravilo na njih. Možda njihovi vlasnici odavno nisu među živima, a tajne su ostale negde između polica i zida prikrivene masivnim ormarima i knjigama da vekovima skrivaju mnoštvo tajni.

Ivi je tako naišla na vekovima star dokument, a odmah posle toga na kesu punu se*sualnih igračaka, usled čega je vrisnula od šoka i neverice. Otkrila je ogromni vibrator i mnoštvo se*sualnih pomagala koje je očigledno žena koja je tu živela pre nje koristila u nedostatku partnera ili možda zajedno sa njim. To Ivi, kako je naglasila, nikada neće saznati, a kesu je odmah odložila za bacanje, uz komentar da je to odvratno i da se nije nadala da će naići ni na šta slično.

Međutim ono što se nadala da će zateći, zaista i jeste.

Prvo je to bila biserna ogrlica koja je zaista ličila da je od pravih bisera, bila je u specijalnoj kutiji, a posle nje pronađena je i biserna narukvica. Tejberova je navela kako želi zbog tih bisera da pronađe nekadašnje vlasnike stare kuće ili njihove potomke kako bi im dala dragocen nakit. Najverovatnije je nakit bio ciljano sakriven baš među starim zidovima. Cela potraga izgledala je kao potraga za blagom do kog se na kraju i došlo. Mali zlatni sat je bio sledeća dragocenost na koju je naišla, a uz to je išlo i nešto nalik ordenu. Na kraju je došla i do male retro kutije najverovatnije za nakit koja je imala dva psa u vidu prednje dekoracije i ispisanu posvetu u pozadini. Ivi je, izuzimajući se*sualna pomagala na koje je slučajno naišla, blago veoma zaintrigiralo i jedva je čekala da otkrije kome to zapravo pripada i u čijoj kući živi.

Snimak je pregledan više stotina hiljada puta, ima više od 100.000 sviđanja i na stotine komentara.

- Čekaj, da li je bilo nečega u toj metalnoj posudici za nakit ili je bila prazna? -

- Na svu streću se*sualne igračke su bile makar u kesi -

- Mislim da su te se*sualne igračke prilično skupe -

- Iskreno, mislim da zaslužuješ da zadržiš nakit, budući da si se suočila sa gadostima se*sualnih pomagala -

- Zadrži bisere, izgledaćeš fantastično sa njima -

- Kladim se da je neko sakrio te bisere ili su mu zapali i godinama se pitao šta li se desilo sa njima -

- Mislim da je osoba koja je čuvala bisere njih nosila u kompletu sa se*sualnim pomagalima za nekog posebnog partnera -

- I ja sam shvatila da su biseri deo neke se*ualne igrice, nisu tek slučajno bili tu - zaključili su mnogi korisnici TikToka. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Milena

26.03.2023 01:06

U kom univerzumu je 126 okrugao broj?