Vesti ŽIVI NA IMANJU STAROM 450 GODINA I NI SANJAO NIJE ŠTA MU JE U DVORIŠTU: Hteo sam da iskopam ribnjak, a kada sam lupio lopatom u to PRENERAZIO SAM SE! (VIDEO) 16:01
Zanimljivosti KUĆU PROCENJENU NA MILION EVRA KUPILI SU ZA 1 EVRO: Izvukli ih na lutriji, ali postoji CAKA kojoj se nisu nadali! 07:43
Zanimljivosti KUPILA JE STARU VIKTORIJANSKU KUĆU SA NAMEROM DA JE RENOVIRA: Nije ni slutila šta taj dom zapravo sve krije! (VIDEO) 18:40
Zanimljivosti KUPIO JE 253 GODINE STARU KUĆU I POČEO DA JE RENOVIRA: Kad je video šta se krije unutar zidova, nije mogao da sakrije uzbuđenje (FOTO+VIDEO) 16:10
Zanimljivosti KUPIO JE STARU CRKVU SA ŽELJOM DA JE PREUREDI U DOM: "Otkrio sam jeziva tajna vrata na zidu na visini od 6 metara, mora sam da saznam šta se krije iza njih!" (VIDEO) 09:01
Zanimljivosti KUĆOM U KOJOJ JE PRETHODNI VLASNIK ŽIVEO 54 GODINE ŠIRIO SE ČUDAN MIRIS: Ono što je pronašla u ventilacionom otvoru prenerazilo ju je (FOTO+VIDEO) 16:00
Zanimljivosti OVA ŽENA ŽIVI U KUĆI STAROJ 102 GODINE I IMA TAJNA ZAKLJUČANA VRATA: Skupila je hrabrost da ih napokon otvori, evo šta su prethodni vlasnici godinama skrivali (FOTO+VIDEO) 17:00
Zanimljivosti KUPIO JE STARU, TROŠNU KUĆU I ZA MANJE OD 3 MESECA OD NJE NAPRAVIO DOM IZ SNOVA: Ovaj mladić je sve napravio sam, a rezultat će vas oduševiti (VIDEO) 09:54
Zanimljivosti RENOVIRALA JE KUĆU STARU 200 GODINA I OTKRILA TAJNA VRATA ISPOD SPAVAĆE SOBE: Kada je saznala šta se nalazi u skrivenoj prostoriji usledio je šok, pomenuta i sprava za mučenje (FOTO/VIDEO) 20:08
Zanimljivosti KUPILA JE KUĆU STARU 102 GODINE: Primetila je tajna vrata koja su bila zaključana i rešila da ih otvori, ono što je tamo našla potpuno ju je porazilo (FOTO/VIDEO) 11:00
Zanimljivosti ČEKALA SAM 6 MESECI DA OTKRIJEM ŠTA SE KRIJE IZA STARIH CVETNIH TAPETA U KUĆI KOJU SAM KUPILA! UsledilI su šok, neverica i vrisak: Ali zašto bi iko na svetu krio ovako nešto?! (FOTO/VIDEO) 12:01
Zanimljivosti KUPIO JE JEZIVU STARU KUĆU PREKO FEJSBUKA u kojoj niko nije živeo 40 godina! Kada je počeo da razbija zidove iz njih je nešto počelo da ispada, sledio se, a onda vrisnuo od sreće! (FOTO) 09:01