Zanimljivosti

OVA ŽENA ŽIVI U KUĆI STAROJ 102 GODINE I IMA TAJNA ZAKLJUČANA VRATA: Skupila je hrabrost da ih napokon otvori, evo šta su prethodni vlasnici godinama skrivali (FOTO+VIDEO)

Rejčel Gibons je Tiktokerka koja je rešila da otrkije šta se krije iza misterije stare više od veka.

18.09.2023 19:00

OVA ŽENA ŽIVI U KUĆI STAROJ 102 GODINE I IMA TAJNA ZAKLJUČANA VRATA: Skupila je hrabrost da ih napokon otvori, evo šta su prethodni vlasnici godinama skrivali (FOTO+VIDEO)
Tiktok - clauds244

Rejčel Gibons je Tiktokerka koju prati 12.000 ljudi. Ova žena nedavno je kupila kuću staru 102 godine. Rešila je da preuredi svaki kutak novog doma, pa je tako malo po malo došla i do zaključanih vratanca za mlekadžiju. Pošto je kuća stara više od jednog veka, nekada su ta vratanca imala bitnu ulogu. Naime, mlekadžija ih je koristio svakodnevno, tako što je otvarao vratanca i u zagrađen deo iza njih ostavljao je mleko za porodicu, dok je preuzimao praznu posudu za mleko, što je uglavnom bio bokal.

Odavno se u svakoj prodavnici može naći mleko, pa su vremenom i vratanca za mleko i lokalne mlekadžije otišli u istoriju. Prethodni vlasnici nisu mogli da nađu svrhu ovom malom prostoru, pa su jednostavno dobro zaključali mala vrata. Međutim, Gibsonova je rešila pošto-poto da ih otvori i vidi kakva tajna se krije iza njih.

- Moja kuća je stara 102 godine i ima vratanca za mlekadžiju. Oduvek sam se pitala šta je u tom prostoru, najzad sam rešila da ih otvorim - objašnjava Tiktokerka na video snimku, a o tome je pisao i San.

Rejdžel je naoružana strpljenjem i opremom za obijanje vrata, kao i rukavicama snimala trenutak kada je otključavala vrata koja su očigledno decenijama bila dobro zaključana. Nije uspela odmah da ih otvori pa je koristila alat koji je ponela u slučaju da mora da obije vrata. Trijumfalno ih je otvorila kada je najzad uspela, a onda je usledio trenutak istine.

Budući da je između ovih vrata bio prostor, prethodni vlasnici su unutra stavili dva dela stiropora kako bi dobili željenu izolaciju. Upravo na taj stiropor i prljavštinu je razočarana Tiktokerka i naišla. Svi snovi o skrivenom blagu su joj u trenu propali, a zapitala se i za šta bi mogla da koristi ta vratanca.

@blueskies5591 I don’t know what I was expecting, honestly. Should I just seal it back up? #milkdoor #oldhome #centuryhome #homerepair ♬ original sound - Rachael Gibbons

 

Možda je Rejčel mislila kako ništa nije dobila otvorivši vrata iza kojih se skupljala prašina više od pola veka, ali njen video je pregledan blizu pet milona puta, a ljudi su dali veliki broj predloga za šta bi mogla ubuduće da ih koristi.

- Ta vratanca će vam biti odlična za pošiljke koje naručujete, više poštar ne mora da vas juri, već vam samo ostavi tu.

- Ja bih ta vratanca koristila samo za dostave sa Ali ekspresa!

- I ja sam se ponadao da se ko zna šta krije iza, kad ono ništa.

- Bar je neizvesnost do tad bila na nivou.

- Vartanca mogu da se koriste kao ulaz za mačku ako je imate.

- Ukoliko nemate mačku, trebalo bi je da je nabavite bar zbog vratanca, da bi imala svrhu!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)