Zanimljivosti

RENOVIRALA JE KUĆU STARU 200 GODINA I OTKRILA TAJNA VRATA ISPOD SPAVAĆE SOBE: Kada je saznala šta se nalazi u skrivenoj prostoriji usledio je šok, pomenuta i sprava za mučenje (FOTO/VIDEO)

Dženifer Malagan je sređivala građevinu koja je napravljena pre 2 veka, ni sanjala nije šta će tamo zateći.

09.07.2023 22:08

RENOVIRALA JE KUĆU STARU 200 GODINA I OTKRILA TAJNA VRATA ISPOD SPAVAĆE SOBE: Kada je saznala šta se nalazi u skrivenoj prostoriji usledio je šok, pomenuta i sprava za mučenje (FOTO/VIDEO)
TikTok-jennifermallaghan30

Stare kuće su riznice mnogih tajni, a pogotovo one koje su stare više od dva veka. TikTokerka Dženifer Malagan je renovirala porodičnu kuću svojih roditelja kada je došla do zapanjujućeg otkrića. Naime, prilikom renoviranja poda u spavaćoj sobi gde su spavali njeni mama i tata otkriven je otvor. Vratanca su bila tačno tolika da može da se prođe kroz nih, a ispod ih je čekala dugo skrivana tajna. 

- Prilikom renoviranja poda u spavaćoj sobi, gde su moji roditelji živeli 60 godina, otrkiven je tajni prolaz. Uplašili smo se šta bismo mogli da zateknemo ispod, pa smo veoma oprezno ušli unutra. Ispod poda od spavaće sobe nalazile su se čak dve prostorije koje ne znam za šta su služile - objasnila je Malaganova, a o tome je pisao i Njujork post.

Znatiželjni pratioci ove TikTokerke jedva su čekali da otkriju šta se nalazi u tajanstvenim skrivenim prostorijama.

- Na svu sreću u ovim tajnim sobama nema ostataka tela. Pretpostavljam da je služilo kao ostava ili podrumska prostorija. Pošto sam saznala da ove sobe nisu korišćene za mučenje, nadala sam se da ću možda pronaći skriveno blago ili neke druge dagrocenosti, budući da ove podrumske sobe koje su ovako skrivene nisu tu napravljene bez razloga, ali moraću sve da vas razočaram. Apsolutno ništa nisam pronašla, nikakvog skrivenog blaga nema - objasnila je Malaganova.

Dženiferini pratioci su imali razna pitanja vezana za tu prostoriju.

- Pitam se da li je ispod kuće možda nekada bio železnički put - ali Dženifer je odgovorila da nije i da je najverovatnije da je samo bila ostava za sobarice.

- Ovo je super, da li ćete te prostorije renovirati i koristiti ih kao sobu? "Nažalost ne, ostavićemo tako kako je, samo smo se nadali da možda ima nekog skrivenog blaga".

- Biće to super ostava za kuću za lutkice za vašu decu . "Naravno da im nećemo dozvoljavati da silaze dole", odgovorila je ova ljubazna vlasnica kuće svima.

- Neverovatno, i dalje ne mogu da verujem da su vaši roditelji tu spavali 60 godina, ne znajući šta je ispod.

- Prepala bih se da se to meni desilo, mogu samo da zamislim kako je vama.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Boza

10.07.2023 04:39

Ha ha ha. Otkrila je da ne kazem sta! Dajte bre prekinite savovim glupostima.