Zanimljivosti

ČEKALA SAM 6 MESECI DA OTKRIJEM ŠTA SE KRIJE IZA STARIH CVETNIH TAPETA U KUĆI KOJU SAM KUPILA! UsledilI su šok, neverica i vrisak: Ali zašto bi iko na svetu krio ovako nešto?! (FOTO/VIDEO)

Stejsi je TikTokerka koja je kupila staru kuću, a nije mogla da dočeka da krene u proces renoviranja.

06.05.2023 14:01

ČEKALA SAM 6 MESECI DA OTKRIJEM ŠTA SE KRIJE IZA STARIH CVETNIH TAPETA U KUĆI KOJU SAM KUPILA! UsledilI su šok, neverica i vrisak: Ali zašto bi iko na svetu krio ovako nešto?! (FOTO/VIDEO)
TikTok-printscreen-end_of_the_row

Stare kuće su potencijalne riznice pravog blaga, bilo da je reč o pronalaženju skrivenog novca ili o umetninama. Stejsi je žena koja se odlučila na kupovinu nekretnine koja je toliko stara da se na kraju ispostavilo da krije gomilu tajni. Cela kuća je bila oblepljena tapetama, a budući da je nastupila jesen vlasnica se odlučila da renoviranje odloži na proleće. Ona priznaje da je bila u neizvesnosti i da je malo falilo da započne sa preuređenjem doma i ranije, ali se jedva obuzdala do proleća.

Stejsi je tako posle punih 6 meseci neizvesnosti najzad dočekala dan kada će zvanično početi i renoviranje. Ona je planski krenula od dnevne sobe i mesta gde je nekada bio kamin. Kamin je iz nekog razloga bio prelepljen cvetnim, kitnjastim tapetama. Izgleda da je prethodni vlasnik želeo da njegov kamin bude skriven. Stejsi se nadala da će upravo iza tog zida zateći pravo bogatsvo i celokupan prizor želela je da podeli sa pratiocima na TikToku. Počela je redom da objavljuje snimke na kojima je prikazala kuću kakva je kupljena i završni proces renoviranja i opremanja.

Više nego očigledno je da je kupljena kuća stara, ali i veoma upečatljiva. Naime ona ima kamine u svakoj prostoriji, a Stejsi se potrudila da ih istakne u punom sjaju. Pri početnom procesu renoviranja došla je do prvog kamina i obavestila pratioce da je najzad prošlo 6 meseci i da je osvanuo dan kada će saznati da li se iza prelepljenog prostora za kamin nalazi prazan prostor, pravo blago ili starinski unikatni kamin kom se sve vreme nadala.

- Šta sleduje? Divan kamin ili prazan prostor? - upitala je ona pratioce na TikToku i bojažljivo krenula da skida pregradne tapete. 

Nije mogla da sakrije oduševljenje kada je otkrila da se iza tapeta zaista krije kamin, i to ne bilo kakav. Ne samo što je retro dizajna, on je izuzetno očuvan, a pored njega nalaze se zelene pločice preko kojih je oslikana neka vrsta murala u vidu cveća

- Džekpot! Ne mogu da verujem!!! Zašto bi iko skrivao nešto ovako lepo?! - upitala je Stejsi, koja je vrisnula od oduševljenja.  

@end_of_the_row Weve waited 6 months through the winter before we wanted to start uncovering the fireplaces. We hit the jackpot . . #homedecor #fireplace #originalfeatures #interiordesign #bedroomdesign #renovation #homeimprovement #homerenovation #bedroommakeover ♬ GASLIGHT - INJI

Usledile su mnogobrojne reakcije. 

- Ljudi su zaista čudni. Zašto bi neko to sakrio? -

- Ovo je bukvalno remek-delo! Najveće otkriće su pločice u art-deko stilu! -

- Ostvarenje sna! -

- I sama sam zadrhtala kada si skinula tu ploču od tapeta -

- Divno, čestitamo! -

- Zločin je što je taj unikatni kamin bio prekriven svih tih godina -

- Potrebno je da svi shvatimo da kada je taj kamin prekriven to je bio period kada se on smatrao nečim što je prevaziđeno i što više nije lepo. Pošto sada starinske stvari imaju vrednnost, to je opet lepo, jer lepota je u oku posmatrača - glasile su samo neke od reakcija na Stejsin video-zapis. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)