Zanimljivosti

KUPIO JE STARU CRKVU SA ŽELJOM DA JE PREUREDI U DOM: "Otkrio sam jeziva tajna vrata na zidu na visini od 6 metara, mora sam da saznam šta se krije iza njih!" (VIDEO)

Stiv Diđiralamo je s prijateljima uspeo da dođe do tajne prostorije i ostao je šokiran kad je shvatio čemu služe.

14.10.2023 11:01

KUPIO JE STARU CRKVU SA ŽELJOM DA JE PREUREDI U DOM: "Otkrio sam jeziva tajna vrata na zidu na visini od 6 metara, mora sam da saznam šta se krije iza njih!" (VIDEO)
youtube-printscreen-digiflips

Stiv Diđiralamo je Jutjuber koji je kupio staru crkvu koju želi da preuredi u svoj dom. Naravno, ovo je zahtevalo dosta ulaganja i renoviranja kako bi prostor nekadašnje crkve prilagodio svojim potrebama. Tokom renoviranja primetio je tajna vrata na zidu koja su bila na visini od čak šest metara. Stiv je zbunjeno gledao jer do njih nisu vodile stepenice, a toliko su bile visoko na zidu da je do njih praktično bilo nemoguće doći. Ali, toje probudilo njegovu radoznalost da je poželeo pošto-poto da sazna šta se krije iza tajnih vrata. Pozvao je prijatelja koji je bio vešt u penjanju. Iskoristili su merdevine kako bi došli do vrata koja su se jadva otvorila. 

- Moj prijatelj je morao da koristi svetlo od telefona kako bi video uopšte šta se nalazi u toj tajnoj sobi. Međutim nije uspeo da vidi mnogo. Sledeći put opremili smo se boljim merdevinama, na koje sam se i ja popeo. Mogu vam reću da nimalo nije prijatan osećaj peti se na šest metara visine. Ušli smo u malenu sobu koja je imala visoke svodne prozore. Vrhunac svega je da je prostorija sa unutrašnje strane imala čak i ključ, koji sigurno nije taknut bar 100 godina - objašnjava on, a o tome je pisao i San, dok su se snimci našli na Jutjubu.

Jutjuber je detaljno osvetlio sobu sa prijateljima i tek tada su uočili veliko crkveno zvono i konopac koji je dosezao sve do prizemlja. Na njihovo iznenađenje kada su povukli konopac, zvono je zazvonilo. 

- To je bila prostorija za crkveno zvono. I dalje mi je nejasno čemu su služila ova vrata i zašto do njih nije bilo nikakvog stepeništa. Bar sam mogao da iskoristim ključ i da spolja zaključam ta vrata koja su mi stvarala jezu. Samo još da smislim zašta da iskoristim ovu prostoriju - objasnio je on.

Snimci tajne prostorije koju je pronašao Stiv pregledani su oko 400.000 puta. Stara crkva bila je prepuna tajni pa je on pronašao još skrivenih vrata od kojih su neka vodila na sam krov. Pratioci ovog influensera su bili zapanjeni tajnim odajama koje je on otrkio.

- Čoveče imaš zvonik u kući, koliko je to feniomenalno.

- Nemoj ništa da menjaš, baš tako je autentično.

- Taj zvonik crkvenog zvona je toliko originalan, ne mogu da verujem da su zvono tu ostavili.

- Čudno je da neko odluči da kupi crkvu i da je renovira u kuću, ali samo napred - bili su nekiod komentara na njegov post.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Tata

14.10.2023 14:50

Zar je moguće da taj ima para da kupi i preuredjuje crkvu, a toliko je glup da nije obezbedio odgovarajuće merdevine. Samo zvono je vredno kao sirovina,