Zanimljivosti

KUĆOM U KOJOJ JE PRETHODNI VLASNIK ŽIVEO 54 GODINE ŠIRIO SE ČUDAN MIRIS: Ono što je pronašla u ventilacionom otvoru prenerazilo ju je (FOTO+VIDEO)

Ejmi je Tiktokerka koja je tokom sređivanja otkrila kakve sve tajne krije njen novi dom.

30.09.2023 18:00

KUĆOM U KOJOJ JE PRETHODNI VLASNIK ŽIVEO 54 GODINE ŠIRIO SE ČUDAN MIRIS: Ono što je pronašla u ventilacionom otvoru prenerazilo ju je (FOTO+VIDEO)
Tiktok-amii.illustrates

Ejmi je Tiktokerka koju na ovoj društenoj mreži prati 86.000 ljudi. Ona se nedavno sa porodicom preselila u kuću u kojoj je prethodni vlasnik živeo 54 godine. Ova žena je kao prava domaćica rešila da kompletno očisti i okreči novi dom, a to je podrazumevalo i čišćenje ventilacionih otvora. Snimak koji kruži Tik-tokom izazvao je nevericu i mučninu kod pojedinih.

Ova dama je pozvala supruga da joj pritekne u pomoć kod otvaranja ventilacionih delova. Njen suprug ima i gumene rukavice dok otvara pregradu koja je predviđena za ventilaciju i cirkulisanje vazduha. Međutim, otvor je preplavljen gomilom prašine, čađi i prljavštine. Kao vrhunac izgleda da se nešto u njemu i zaglavilo.  Alatom je razvalio vratanca ventilacionog, otvara ih i vadi nešto što izgleda kao mrtva ptica, koja tu očigledno leži dugi niz godina, budući da je osušena i od nje su ostali samo delovi.

- Kolika gomila čađi, čini se da prethodni vlasnik dugo nije čistio ventilaciju. Unutra je nešto zaglavljeno, pokušaću da izvadim. Izgleda de je unutra mrtva ptica. Sirota ptica stoji ovde ko zna koliko dugo. Pogledaj, ona je mumificirana! Gotovo ništa nije ostalo od nje. Izgleda da je to bio galeb - odgovara čovek bacajući ono što je ostalo od ptice u vreću za đubre, a o tome je pisao i San.

Ejmi je bila zapanjena da prethodni vlasnik ne samo što nikada nije čistio ventilacione otvore, već joj nije bilo jasno kako nije primetio smrad koji se širio celom kućom, budući da je vazduh cirkulisao preko velikog galeba koji se tu zaglavio, uginuo i raspadao se.

 

 

Snimak je pregledan četiri miliona puta, ima 164.000 sviđanja i na hiljade reakcija zapanjenih gledalaca.

- Jadna ptica, ostala je zaglavljena tu doživotno.

- Tačno je galeb, vidi se po obliku glave i kljunu.

- Kako je ptica uopšte dospela tu?

- Taj galeb mora da je ispuštao zvuke dok je crkavao od gladi, sem ako nije uginuo odmah kako je tu upao.

- Nije mi jasno kako prethodni vlasnik nije osetio smrad truleži!

- Ja čistim ventilacijske otvore na svakih šest meseci, uvek posle leta i posle zime, sezonski, ponekad se tu zaista nađe svašta.

- Zapanjen sam da je galeb bio bukvalno mumificiran, to nije mala ptica uopšte i vrabac pa bi smrdeo!

- Bravo za Ejmi koja je otkrila najveću tajnu nove kuće!

 

@amii.illustrates Replying to @Maryam how’d it get there, did it smell, what was it ⁉️ #fyp #foryou #airvent ♬ original sound - Amii Illustrates

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)