Vesti DA LI JE NIKOLA TESLA VEROVAO U BOGA? Malo ljudi zna šta je jedan od najvećih umova u istoriji mislio o religiji, a evo kako je gledao na SMRT! 13:25
Ispovesti ZOVU JE PRSATA BAKA I ONA JE HIT MEĐU MLADIĆIMA: Posle 40 godina posvećenosti crkvi, donela je odluku zbog koje porodica ne želi da čuje za nju! (VIDEO) 22:30
Zanimljivosti PRAVI RAZLOG ZAŠTO SE EMIR KUSTURICA KRSTIO I PREŠAO U PRAVOSLAVLJE! Evo ko mu to nikada nije oprostio, ali on ima snažan razlog za takvu odluku! 14:40
Brak i veze USRED CRKVENOG VENČANJA MUŽ JE NEŠTO PRIZNAO ŽENI: Šokirana mlada nije mogla da dođe sebi - pa zar da joj to uradi na dan svadbe?! 11:35
Zanimljivosti KAKAV SKANDAL NA INAUGURACIJI: SVEŠTENICA RAZBESNELA TRAMPA, PA POSTALA HIT! Zbog onoga što mu je rekla on se mrštio i gutao knedle, a onda joj je servirao osvetu! (VIDEO) 14:40
Brak i veze ČEKAO JE MLADU U CRKVI KADA JE NA RAZGLASU ČUO ŽENSKI GLAS: Zapanjio se, a zatim počeo da roni suze - ove reči su ga slomile na komade! 09:30
Zanimljivosti MILORAD MILINKOVIĆ JE UMRO U PORTI OVE CRKVE - evo šta se dešava sa dušom kada neko premine na veliki praznik, sveštenik je sve objasnio! (FOTO) 16:45
Vesti DEVOJČICA SE DAVILA U BAZENU - na putu ka bolnici je već bila mrtva! Nakon što su je spustili u bolnički krevet, širom je otvorila oči i naježila i lekare! 18:25
Vesti "BIO SAM GEJ 10 GODINA, a onda sam imao viziju i sve se promenilo"! O ovom čoveku je brujao ceo svet, a evo gde je danas - ŠOK PREOKRET! 11:40
Vesti OVI DATUMI SU STROGO ZABRANJENI ZA CRKVENO VENČANJE: Pravila su jasna, ali ovo pitanje izazvalo je BUNT! 07:45
Ispovesti ODGAJILE SU ME MAME LEZBIJKE: Ono što sam doživeo ne bih poželeo nikome - bio sam nesrećan od rođenja! 18:01
Zanimljivosti BOLEST JE MNOGO PROMENILA KEJT MIDLTON - nije ni nalik onoj od pre: Vilijama je sramota onoga što sada radi 13:30