Zanimljivosti

KUPILA JE STARU VIKTORIJANSKU KUĆU SA NAMEROM DA JE RENOVIRA: Nije ni slutila šta taj dom zapravo sve krije! (VIDEO)

Pored lepih antikviteta, ljudska lobanja je samo deo otkrića.

27.04.2024 20:40

KUPILA JE STARU VIKTORIJANSKU KUĆU SA NAMEROM DA JE RENOVIRA:  Nije ni slutila šta taj dom zapravo sve krije! (VIDEO)
tiktok-tiahjeann

Tia Džin je vlasnica viktorijanske kuće, koja je otkrila nekoliko neverovatnih stvari kada je počela renoviranje svoje nove nekretnine. Kroz seriju videa objavljenih na svom Tik-tok nalogu, Tia je podelila detalje svojih otkrića koja su oduševila mnoge.

Jedno od iznenađenja bila je neverovatna podna obloga koju je našla ispod starog tepiha. Prvo je pronašla žutu podnu oblogu, a zatim ispod nje prelepi linoleum sa ružičastim i plavim cvetnim detaljima. Oduševljena ovim otkrićem, podelila je da je ugledala i nekoliko starih novčića ispod podne obloge u drugim sobama kuće.

Ova devojka je u drugom videu, pokazala originalni drveni šporet koji je pronašla u garaži. Bio je ukrašen unikatnim šarama, a Tia planira da ga očisti i koristi kao dekorativni ukras u svom domu. Takođe, starinska kada je pokupila njene najveće simpatije. 

- Prednosti života u staroj kući - rekla je oduševljeno.

Ona je u trećem videu ipak otkrila i neke "jezive" stvari u svojoj viktorijanskoj kući, uključujući bebi cipele, zastrašujuću igračku, skrivene ormariće i ljuljašku koja se ponekad sama ljulja, ali vrhunac je bio pronalazak ljudske lobanje. Ovo otkriće sigurno je dodalo dozu misterije njenom iskustvu sa renoviranjem.

Tia je istakla da je razlog zbog kog je kupila ovako staru kuću bio upravo taj što je želela da joj vrati njen nekadašnji sjaj. Ovo iskustvo pokazuje koliko je očuvanje istorijskih detalja vredno i važno, te kako stari domovi kriju neke neodoljive tajne.

Njen Tik-tok nalog privukao je pažnju čak 612.000 ljudi na ovoj platformi. Komentari na društvenim mrežama pokazuju oduševljenje ovim otkrićima, a mnogi su izrazili divljenje prema starinskom stilu.

- Vi ste definitivno pogodili džekpot.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)