Zanimljivosti

NAŠLI SU TAJNU SOBU U KUĆI U KOJOJ ŽIVE VEĆ 4 GODINE: Ono što su tamo zatekli ledi krv u žilama! (VIDEO)

Neke od pretpostavki su da je tajna prostorija zapravo služila kao skriveni sef koji je krio mračne tajne.

31.03.2024 17:20

NAŠLI SU TAJNU SOBU U KUĆI U KOJOJ ŽIVE VEĆ 4 GODINE: Ono što su tamo zatekli ledi krv u žilama! (VIDEO)
tiktok-kids_up_in_here

Aurora Blazingstar, vlasnica kuće u kojoj živi već četiri godine, nedavno je otkrila nešto neobično ispod svoje biblioteke i podelila to iskustvo putem TikToka. Naime, iza jednog od zidova u kući koji je delovao kao običan deo gradnje, krio se tajni prostor sa sopstvenim osvetljenjem i odvodnim sistemom. 

Aurora je živela već četiri godine u toj kući sa suprugom i troje dece, a da uopšte niko od njih nije otkrio skrivenu sobu. Ispod uglova polica uvek je mogla da vidi nešto čudno, ali joj se činilo da prethodni vlasnici možda nisu imali dovoljno materijala da završe zid do kraja. 

 

@kids_up_in_here @Kickplant would like the record to show it was not “we” taking out the carpet, but him. #hiddenroom #hiddenroominmyhouse #creepyhouse #hiddenroom #secretroom #fyp #creepytok #creepypasta ♬ original sound - Aurora Blazingstar

 

Kada su radili premeštaj nameštaja, Aurora je sa suprugom otkrila da je zid za koji su mislili da je pravi zapravo lažni zid. To je bio beli panel, koji se jednim pokretom ruke povlačio, a tek iza njega bio je pravi zid sa vratima. Kada su skupili dovoljno hrabrosti da otvore vrata, imali su i šta da vide. Unutra je bila prava mala soba, koja je čak imala i osvetljenje i prekidače! Kao vrhunac cele priče nađen je magnet za frižider u obliku patke, što svedoči da je tu možda nekad ulazilo neko dete. Bila je tu i knjižica o municiji.

Pretpostavki je bilo mnogo, da je to bila tajna soba u kojoj su se čuvale dragocenosti, a svi oni koji su videli snimak odmah su posumnjali da su prethodni vlasnici bili kriminalci i da je to bila tajna soba u kojoj su krili oružje. Takođe, potecijanim mafijašima je trebalo sklonište u slučaju da ih napadnu. Aurora se zapitala zašto im prethodni vlasnici uopšte nikada nisu pomenuli tu prostoriju, a o tome piše i San.

 

 

Ova neočekivano otkriće je izazvala veliku pažnju među ljudima, a mnogi su izrazili svoje spekulacije o tome šta bi moglo biti skriveno iza zida. Nakon što je podelila video snimak otkrića, Aurora je primila različite komentare od svojih pratilaca. 

- Garant je taj prostor imao vezu sa različitim kriminalnim aktivnostima. 

- Prostor izgleda kao mesto gde je serijski ubica odvodio svoje žrtve. 

- Iskreno mislim da bi trebalo da kontaktirate policiju kako bi ona istražila tajni prostor, uzimajući u obzir činjenicu da su vrata bila zaključana spolja. 

- Ja bih pored policije pozvala i egzorcistu!

- Ne verujem da je to bilo skrivište ili tzv. “soba panike”, budući da se ona otvara isključivo spolja, ne iznutra. Dakle, tu su bile čuvane neke stvari, nešto poput sefa.

- Nešto definitivno se tu debelo krilo, meni lično to ne bi dalo mira, prodala bih tu kuću! - pisali su ljudi u komentarima.

 

@kids_up_in_here We weren’t going to tell the kids, but they saw my TikTok on my husband’s phone. 😆 The jig was up. #hiddenroom #secretroom #creepy #creepyhouse ♬ original sound - Aurora Blazingstar

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)