Zanimljivosti

KUPILI SU KUĆU STARU 130 GODINA, A ONDA JE STIGLO MISTERIOZNO PISMO: Saznali su strogo čuvane tajne, nisu ni slutili gde su se doselili! (VIDEO)

Bračni par nije mogao ni da pretpostavi šta se krije u njihovom novom domu.

16.11.2023 15:02

KUPILI SU KUĆU STARU 130 GODINA, A ONDA JE STIGLO MISTERIOZNO PISMO: Saznali su strogo čuvane tajne, nisu ni slutili gde su se doselili! (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@living_in_history

Kortni i Met odlučili su da kupe “krov nad glavom”, a izbor ja pao na prostranu kuću staru 130 godina. Oboje su bili svesni da su neophodna velika ulaganja i gotovo kompletno renoviranje, ali im se kuća toliko dopala da čak ni to nije predstavljalo prepreku.

Tek što su počeli da sređuju dom u kom nameravaju da žive sa ćerkicom, stigla im je neočekivana poruka od, kako je navedeno u pismu, poslednjeg preživelog člana porodice koji je bio vlasnik kuće. Pismo je stiglo iz Kanade, a u zaglavlju je umesto imena i prezimena primalaca stajala samo jedna reč – kupac.

Kako je Kortni otkrila u snimku koji je podelila na TikToku, u pismu je stajalo sledeće:

“Dozvolite mi da se predstavim. Ja sam poslednji preživeli član porodice Medison koja je nekada posedovala kuću. U toj kući sam odrastao. Želeo bih da vam kažem nešto o tajnim sobama i da vam otkrijem još nekoliko stvari koje sigurno niste čuli kad ste kupovali kuću…”

Kortni i Met najpre su otkrili tajni ormarić za piće iznad kamina u dnevnom boravku. Riznica prašnjavih, starinskih flaša bila je skrivena iznad kliznog panela maskiranog ogledalom. Decenijama stare flaše francuskog rozea bile su poređane tik uz flaše konjaka, piva i likera.

Zatim su Kortni i Met, prateći instrukcije iz pisma i kod kupatila otkrili tajni prolaz koji je, zapravo, vodio u nekadašnji tavanski prostor.

Na kraju, Kortni je otkrila mala zaključana vrata koja su se nalazila preputa ulaznih vrata toaleta. Maleni ulaz vodio je u prostoriju za odlaganje prtljaga.

Pratioci na TikToku nisu mogli da sakriju oduševljenje.

- Obožavam tu kuću! Svaki korak kroz nju je kao potraga za blagom!

- Ovo je bukvalno moj san! Ljubomorna sam…

- Sviđa mi se što je prethodni vlasnik posalo pismo u kom vam je otkrio sve o kući što verovatno ne biste tako brzo saznali – glasili su komentari ispod snimaka koje su Kortni I Met podelili.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)