Zanimljivosti

RENOVIRALA JE STARU VIKENDICU I OTKRILA SKRIVENA JEZIVA VRATA: Bojažljivo ih je otvorila i pokazala šta se krije iza njih, sad razmišlja da ih zazida! (FOTO+VIDEO)

Otkrila je tajnu čuvanu više od pola veka.

14.02.2024 11:00

RENOVIRALA JE STARU VIKENDICU I OTKRILA SKRIVENA JEZIVA VRATA: Bojažljivo ih je otvorila i pokazala šta se krije iza njih, sad razmišlja da ih zazida! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-lovechloejane

Kloi Grejling je Tiktokerka koja je podelila sa svojim pratiocima iskustvo renoviranja stare kolibe iz 1970. godine koju je kupila. Međutim, Kloi je tokom renoviranja, naišla na tajnu sobu skrivenu u uglu biblioteke, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Ova žena je otkrila mala vrata tik do biblioteke koja su vodila ka jezivoj sobici. Pored drvene police za knjige, ova žena je pronašla malu pravougaonu ploču, iako je taj zid već bio renoviran i obojen u zelenu boju. Kloi je pokušala da otvori ta vratanca i imala je i šta da vidi. U pitanju je bila nedovršena skrivena prostorija ispod stepenica sa malenim otvorom koji je delovao kao prozor koji se ne otvara i sa cementnim podom.

Tiktokerka je još uvek razmatrala mogućnosti za korišćenje ovog neobičnog prostora, a njena avantura renoviranja i otkrivanja tajne sobe privukla je pažnju javnosti i pokrenula različite ideje o tome kako iskoristiti ovaj neočekivani deo stare kolibe.

- Iskreno, meni je ovo jezivo. Nema mnogo toga da se vidi ovde. Ima malo čudnih stvari na podu, paučine po zidovima i slično. Šta mislite za šta bih mogla da iskoristim ovu prostoriju? Ili jednostavno da zazidam ta vrata i pravim se kao da ne postoje - upitala je ona pokazujući skrivenu prostoriju koja se nalazi ispod stepeništa, a o tome je pisao i San.

 

@lovechloejane Replying to @lucy (taylor’s version) ♬ Home by Chill The Duo - Chill The Duo

 

Neki su predložili da bi prostor mogao biti iskorišćen za skladištenje, dok su drugi pominjali mogućnost pretvaranja u vinsku podrum ili prijatan kutak. Koliba, smeštena u Australija, iznajmljuje se po ceni od 173 evra po noći preko platforme Airbnb, a dobila je visoku ocenu korisnika, čak 5 zvezdica i pored “jezive prostorije”. Snimak je dobio veliki broj predloga o iskorišćenju tajne sobe.

- Ovo bi bilo idealno mesto za parove koji dođu sa decom. Malo lampiona i jastuka po podovima i deca će imati svoj omiljeni, a opet tajni kutak.

- Ja bih pre to preuredila kao prostor za kućne ljubimce.

- Vinski podrum je ipak najbolje rešenje.

- Napraviti veći prozor, vrata i još jedan krevet ako može da stane, eto mesta za još jednog gosta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)