Zanimljivosti

MAMA TROJE DECE JE REŠILA DA SAMA RENOVIRA KUPATILO: Mališani su plakali dok je ona razbijala čekićem, a onda je nešto ugledala, usledio je tajac, pa vrisak! (FOTO/VIDEO)

Stare kuće mogu da budu prave riznice blaga, a ova žena se uverila upravo u to.

24.05.2023 14:01

MAMA TROJE DECE JE REŠILA DA SAMA RENOVIRA KUPATILO: Mališani su plakali dok je ona razbijala čekićem, a onda je nešto ugledala, usledio je tajac, pa vrisak! (FOTO/VIDEO)
TikTok-_mama_pres

Stara narodna poslovica glasi: "Ko radi, ne boji se gladi!", a jedna žena dokazala je to i na delu. Naime, ta mama troje mališana je upravo kupila staru kuću i krenula je samostalno da je renovira. Možda mnogim ženama koje imaju troje dece, a koja zahtevaju neprekidnu pažnju, ne bi palo napamet da samostalno krenu da podižu pod i razbijaju stari nameštaj u kupatilu, ali ova žena je ipak rešila da ne sedi skrštenih ruku. 

Ona se na TikTiku predstavlja kao Mama Pres, a objavila je snimak koji je u trenu postao viralan. Ona je rešila da krene sa renoviranjem kuće od kupatila i da sve to snima. Počela je da uklanja stare daske od ormarića ispod lavaboa i ubrzo shvatila da je jedna od njih očigledno planski stavljena tako da se teško vadi. Posle više pokušaja da to učini golim rukama, ona je odustala i otišla po čekić.

Većina žena bi možda sačekala supruga da dođe sa posla, ali ne i Mama Pres. Na kraju se ispostavilo da su se njen trud i jaka volja i te kako isplatitili.

Ona je krenula iz sve snage da udara po ormariću u jasnoj nameri da svoj plan realizuje do kraja. U pozadini se čuje graja dece, među kojom se ističe plač najmlađeg. 

- Ništa se ne obazirite na plač, ona plače bez razloga tako po ceo dan - napisla je ta žena u opisu prvog videa. 

Potom je nastavila da čekićem udara ne bi li oslobodila dasku koja je stajala čvrsto pribijena uz drvo. Lice ove žene se jednog trenutka ozarilo. Pobedonosno je pokazala kako je savladala "neposlušnu" dasku, ali je ubrzo shvatila da to nije sve. Nešto je ugledala zaglavljeno među daskama. U trenutku se skamenila ali ubrzo potom vrisnula.  

@_mama_pres Renovating old house bathroom and find godod treasure!!!!!!! #diy #reno #demo #treasure #money ♬ Dirty Thoughts - Chloe Adams

Počela je da doziva decu kada je shvatila da je u starom toaletu pronašla svežanj novčanica. 

- Drugari, dođite brzo! Pogledajte ovo! Kuća je sagrađena 1970. godine. Pogledajte ovaj svežanj novčanica. Vidite svu ovu prašinu koja se naslagala. Pokušaću da vidim koje novčanice su u pitanju. O, moj Bože, ovo je 100 dolara. Ajmo da prebrojimo koliko novčanica ima. Jedan, 2, 3.... pa ovde ima 2.000 dolara! Ovaj novac će platiti celo renoviranje! - rekla je srećna pronalazačica novca sa suzama u očima dok su oko nje skakala oduševljena deca. 

Dok je brojala pare Mama je držala mlađu ćerku u naručju, dok ju je druga uporno pitala da li ona može da prebroji novac. Na to joj je odgovorila: "Apsolutno nema šanse!". Sve to izazvalo je oduševljene reakcije na mreži. 

- Umirem od smeha dok gledam ovu mamu koja je presrećna što je našla toliki novac i bez pardona duva prašinu po deci -

- Ovo će stvarno pokriti troškove prepravki, želimo da vidimo novo kupatilo! -

- Žena je bila vredna i trud joj se iplatio -

- Ali kako duva i briše prašinu nad glavama dece -

- Kupatilo je upravo isplatilo samo sebe -

- Svaka čast, vama je bilo najpotrebnije - glasili su samo neki od više stotina komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)