Roditeljstvo

OSTAVILA IH JE NEKO VREME SAME A KADA SE VRATILA ZATEKLA JE ZABRINJAVAJUĆU SCENU: U šoku je gledala svoje mališane, svi pričaju o opasnosti u kojoj su se našli (VIDEO)

Jedna majka je pokazala šta su uradila njena nposlušna deca, delom i njenom noepreznošću, što je naišlo na osudu na društvenim mrežama.

20.05.2023 14:00

OSTAVILA IH JE NEKO VREME SAME A KADA SE VRATILA ZATEKLA JE ZABRINJAVAJUĆU SCENU: U šoku je gledala svoje mališane, svi pričaju o opasnosti u kojoj su se našli (VIDEO)
Printscreen/TikTok/genarocortez07

Vođene mišlju da su im deca za primer, mnoge majke ih bez bojazni ostavljaju same kod kuće ili barem to mogu da učine na neko izvesno vreme. I dok je većina sigurna kako će u svom odsustvu deca pokazati svoju kreativnost, a majke naći potpuno sređenu kuću, druge su često u neizvesnosti šta će zateći prilikom doslaka kući.

Jedna Tiktokerka bila je šokirana kada je ušla u svoj dom, tačnije u kuhinju zatekavši pravi haos i nered koji su napravila njeni mališani. Kako je prilazila kuhinji po podu je bila umazana bela farba koja je prosuta za "igru"  i kojom su deca ofarbala gotovo sve po kući pa čak i sebe.

Printscreen/TikTok/genarocortez07

Majka je ulazila u prostorije polako videvši najavu onoga što je čeka

Jedna devojčica je bila u velikoj plastičnoj kanti u kojoj se nalazio kreč i prilično se zabavljala dok je njen brat bio na podu i rukama prelazio preko površina kako bi "prefarbao" sve čega se dotakao. Parket, pa i čak pojedini elementi iz kuhinje dobili su potpuno novu boju, a majka koja je zatekla ovu scenu bila je potpuno šokirana i izbezumljena. Deca su pak nastavila opušteno da se igraju kao da je ne vide.

- Šta ste u ovoj situaciji uradili? Ja bih počela da plačem -

- Ne znam da li bih ovo preživela-

 

 

- Bože, smiluj im se-

- Nadam se da su deca dobro - komentarisali su korisnici mreže.

Deca iz snimka su nastavila da se igraju kao da se ništa ne dešava i kao da je sve to prirodna stvar. I dok su jedni osuđivali ovakav majčin potez i nemarnost za decu, drugima je ovo bilo prilično zabavno i smešno i tome su videli samo zabavnu porodicu koja zna da napravi šou. Neki Tiktokeri su se zabrinuli za zdravlje dece rekavši kako je kreč kojeg su se deca dočepala izuzetno opasan i da se nadaju da su deca dobro.

Ipak, postavlja se pitanje da li je nemarnost majke bila zaista tako velika i da li su deca navikla već da rade ovakve stvari, ili je zarad pravljenja šoua, majka deci "podmetnula" nešto hranljivo i potpuno rasterećeno mogla da bude van kuće i da pri povratku snimi smešnu ali za mnoge zabrinjavajuću scenu?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)