Roditeljstvo

USVOJILA JE TROJICU SINOVA U JUŽNOJ AFRICI, SADA MOLI ZA POMOĆ: Amerikanka progovorila o iskustvu koje joj je promenilo život (VIDEO)

Džen je bila otvorena da posluša komentare od svojih pratilaca sa TikTok-a koji su joj pružili veliku podršku na putovanju zvano roditeljstvo

17.05.2023 18:00

USVOJILA JE TROJICU SINOVA U JUŽNOJ AFRICI, SADA MOLI ZA POMOĆ: Amerikanka progovorila o iskustvu koje joj je promenilo život (VIDEO)
Printscreen/TikTok/jennsparkles_

Suočena sa svim izazovima koje nosi roditeljstvo, iako nije biološka majka, kao i sa usvajanjem koje je tome prethodilo, Džen Sparkls je pokazala kako bi trebalo da izgleda jedna majka koja odgaja decu. Ona je Amerikanka koja je usvojila troje dece i u jednom snimku na TikToku, koji je pokupio 1,2 miliona sviđanja, ona potpuno iskreno i otvoreno govori o izazovima podizanja trojice sinova i traži savete i sugestije od svojih pratilaca kako bi bila bolja mama.

Printscreen/TikTok/jennsparkles_

Dečake je Džen usvojila još dok su bili mali

- Oni ne mogu da isključe to da sam ja bela ali sam srećna zbog toga, jer me to podseća svakodnevno da ja podižem ovu decu i pripremam za svet, koji nikada neću razumeti ili doživeti kao oni. I biću iskrena i otvorena sa društvom da ja učim i rastem i pravim greške na tom putu jer sam belkinja. Tako da sam otvorena za sve vas koji ste ljubazni i puni podrške za sve što mislite da ne znam a trebalo bi da znam, da će ovim momcima pomoći da žive kako zaslužuju - ističe ona u objavi.

Džen je bila otvorena da posluša komentare od svojih pratilaca koji su joj pružili veliku podršku na putovanju zvano roditeljstvo, iako su u pitanju usvojena deca. 

- Nemam ništa da dodam. Izgledaju dobro, voljeno i da su u dobrim rukama -

- Moj jedini savet je samo da ih slušaš. Iskusiće mnoge stvari sa strane koje ti nikada nećeš razumeti.Daj im oduška -

- Predivna žena podiže mlade dečake. Greške su deo života ali je tvoja ljubav veća od njihovih grešaka.-

- Tako su zgodni. Ne dozvoli da te nadjačaju. Nisi im prijatelj već majka - komentarisali su korisnici mreže.

Žena je dobila veliku podršku od tiktokera koji su rekli da ona sjajno radi svo posao kao njihov staratelj i da je dovoljno da ih štiti od okoline i nezgodnih situacija u kojima će sigurno biti zbog toga što su usvojeni i druge boje kože. Neki su prokomentarisali da je njena ljubav koju im puža više nego dovoljna, a da sve ostalo dolazi uz to. 

U svojim objava Džen je pokazala da je dečake usvojila dok su bili izuzetno mali i da je to bila njena najbolja odluka ikada. Rekla je da je njen susret sa dečacima bio nešto što je izgledalo kao da čeka hiljadu godina. Pokazala je kako će se boriti za njih kroz život prisustvujući mnogim skupovima gde daje podršku pripadnicima njihove rase.

Ona u svojim objavama pokazuje neke momente koje deli sa svojim sinovima i kako zaista uživaju jedni uz druge. Jedna od simpatičnih objava koja je pobrala simpatije njenih pratilaca je i stilizovanje frizure jednog od njenih sinova gde ona izigrava frizerku. Evidentno je da dečaci uživaju sa njom, a na jedno od pitanja pratilaca da li dečaci znaju za svoje biološke roditelje, rekla je da je to bolna tema isto kao da govorite o bivšim partnerima i da se trudi da o tome ne razgovara sa njima.  Činjenica je da su oni biološki roditelji ali da su deca dobila novo okruženje i ljubav i nju koju sada smatraju svojim roditeljem.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)