Brak i veze

ISPLANIRALA SAM SVAKI DETALJ SVADBE, ali moja svekrva je jednim potezom sve uništila! Došla sam u restoran gde je trebalo da se udam i saznala jezivu vest!

Jedna mlada žena je shvatila na sopstvenoj koži šta znači kada buduća svekrva, a onda i zaova uzmu stvar u svoje ruke.

12.05.2023 20:01

ISPLANIRALA SAM SVAKI DETALJ SVADBE, ali moja svekrva je jednim potezom sve uništila! Došla sam u restoran gde je trebalo da se udam i saznala jezivu vest!
Shutterstock

Svi smo svedoci toga da ukoliko se sve dobro ne organizuje dosta stvari može da se dogodi suprotno onome što smo očekivali. Venčanja su događaji na kojima želimo da propusta bude što manje, međutim, jednoj mladi to nikako nije pošlo za rukom. Ona je otkrila da je mnogo meseci unapred isplanirala mesto na kom će se budućem suprugu zakleti na večnu ljubav, međutim, jednim potezom je njena svekrva sve to u trenu promenila.

- Verenik mi je rekao kako dugo nije ispričao porodici detalje u vezi sa našim venčanjem, a kasnije mi je bilo jasno i zbog čega. Otišla sam u zakazani restoran kako bih rekla promene u broju gosiju, a oni su mi odgovorili da je cela sala otkazana za datum mog venčanja. Ispostavilo se da se mojoj budućoj svekrvi nije sviđao objekat, pa ga je otkazala bez mog znanja i saglasnosti i zakazala potpuno drugu salu - započinje priču očajna nevesta, a prenosi Sun.

Shutterstock

Maštali su o tome da imaju savršeno venčanje 

Za nju je to trebalo da bude tek početak bračnog putovanja, za koje se ispostavilo da je bilo pogrešno od samog starta.

- Ma koliko da sam bila ljuta nekako sam se suzdržala da ne otkažem celo venčanje, pa sam se pomirila sa činjenicom da će cela proslava biti u nekom drugom objektu, a ne onom koji sam ja želela. Međutim, u trenutku kada je trebalo da pođem do oltara pojavila se sestra moga verenika u venčanici. Ona je živela sa tim čovekom i imali su decu, ali nikada se nisu venčali. Tog trena sam shvatila da su i njih dvoje iskoristili moju svadbu kako bi se i oni venčali. Sala je bila tačno onakva kakvu je moja svekrva htela, a venčanje mene i supruga je bilo kao propratna ceremonija glavnog venčanja njegove sestre. Došlo mi je da iskočim iz kože - otkrila je mlada žena, navodeći da upravo sedi razmišljajući o razvodu.

shutterstock.com

Nije se nadala da će joj svekrva i zaova ukrasti venčanje

Komentari koji su usledili nisu bili ohrabrujući po pitanju njenog braka.

- Taj brak je od samog starta nosuđen na propast -

- Trebalo je da otkažete venčanje još onog trenutka kada ste shvatili da je salu otkazala vaša svekrva -

- To su sve bili znaci pored puta na koje ste se trudili da ne obraćate pažnju, a svi do jednog hteli su da vas poštede neminovnog razvoda - glasile su samo neke od reakcija. 

Tanjug/AP

Mlada je već na svadbi počela da razmišlja o razvodu  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)