Brak i veze

MOJ MUŽ JE TAJNO UZEO 8.000 SA NAŠEG RAČUNA: Krađa je samo deo njegove šokantne tajne, evo na šta je proćerdao novac! (FOTO)

Žena se našla u nezavidnoj situaciji kada je po bankovnom računu shvatila da je suprug vara.

13.05.2023 22:01

MOJ MUŽ JE TAJNO UZEO 8.000 SA NAŠEG RAČUNA: Krađa je samo deo njegove šokantne tajne, evo na šta je proćerdao novac! (FOTO)
shutterstock.com

Prevara je širok pojam, pa je tako za neke to isključivo ona i u se*ualnom i emotivnom smislu, dok je za druge to recimo samo ona koja se desila u krevetu. Pojedine žene smatraju da bi im mnogo lakše bilo da njihov muškarac zaluta u tuđu postelju, ali svakodnevno dopisivanje i čavrljanje putem telefona sa drugom ženom je mnogo gore. Jedna žena se upravo sa tom situacijom i suočila. Ona ima 43 godina, a njen suprug 47 i u braku su poslednjih 7 godina nakon što su se upoznali putem interenta. 

- Suprug i ja smo od prvog trenutka bili veoma bliski, nikada nismo imali tajne jedno pred drugim, zato je ono što je on uradio nedopustivo. Počeo je sve manje da bude intiman sa mnom, odlazio bi na spavanje mnogo posle mene, a ne pamtim kada smo sami otišli negde. Pa opet ko zna koliko bi prošlo vremena da nešto ozbiljnije posumnjam da nisam primetila ogromnu cifru koja nam je skinuta sa bankovnog računa. Čak 8.000 evra je nedostajalo i stigla su mi obaveštenja o tome. Do tog trenutka planirali smo svaki dinar zajedno, zato mi je to bilo izuzetno čudno. Uključila sam njegov laptop i imala sam šta i da vidim, tamo je bila kompletna prepiska sa drugom ženom, sve mi je bilo jasno. U trenu mi je ceo naš brak proleteo pred očima - započinje svoju ispovest prevarena žena, a prenosi San.

shutterstock.com

Otkrila da fali 8.000 evra na računu

Ova žena nije mogla da sačeka drugi dan, već je na ivici živaca sačekala supruga sa posla i sve mu "sasula" u lice.

- Priznao je sve. Zaljubio se do ušiju u drugu ženu. Pored mene, naše dece, svega što smo stekli on se zaljubio u drugu ženu, koju povrh svega nikada u životu nije ni sreo! "Upoznao" ju je na internetu. Kaže da ga je fascinirala, a počeo je da je žali kada mu je objasnila da mora da se iseli iz stana zbog brojnih dugova, tada je odlučio da digne novac sa našeg računa i uplati njoj. Kaže da se nije nadao da će uzeti novac i nestati. Rekao je da se iskreno kaje i preklinjo me da mu oprostim, ponavljajući da me nije prevario u se*ualnom smilu reči jer je zapravo nikada nije ni video. Po njegovim rečima, to maltene i nije prevara. Navodno nije prevara to što je maštao o drugoj, planirao njihov susret, novac predviđen za školovanje naše dece prosledio njoj. Nastavili smo da živimo pod istim krovom, želim da mu oprostim, ali znam da više nikada ništa neće biti kao pre - zaključila je ona.

Shutterstock

Otrkila da muž ima tajnu prepisku i aferu

Komentari koji su usledili na ovoj društvenoj mreži nisu bili ohrabrujući.

- Nije bitno da li je prevara i po pitanju se*a ili ne, mnogo je gore što je on konstantno maštao o drugog ženi i bio zaljubljen u nju. Mogao je da provede noć sa nekom ženom da zadovolji potrebe i nikada je više ne vidi. Po mom mišljenju ta njegova platonska, gotovo dečija zaljubljenost je mnogo gora -

- Posle prevare nikada ništa nije isto. U najboljem slučaju možete da budete u korektnom odnosu zbog dece. On se pokajao i to je početni stadijum, ali još mnogo toga treba da se ponovo izgradi poverenje -

- Vaš suprug i vi zajedno morate da krenete na psihoterapiju i vidite da li vredi ostajati u takvom odnosu -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)