Ispovesti

MOJ MUŽ VEĆ SKORO 50 GODINA S NAŠIM PARAMA ODLAZI SAM NA TAJLAND: Samo nestaje i ponovo se vraća, a nikada mi nije rekao zašto! (FOTO/VIDEO)

Očajna žena pojadala se u živom televizijskom prenosu i zapanjila i voditelje i gledaoce jutarnjeg programa.

27.04.2023 09:08

MOJ MUŽ VEĆ SKORO 50 GODINA S NAŠIM PARAMA ODLAZI SAM NA TAJLAND: Samo nestaje i ponovo se vraća, a nikada mi nije rekao zašto! (FOTO/VIDEO)
shutterstock.com

Mišljenja o putovanju bez bračnog partnera su podeljena. Naime, pojedinci smatraju da će odlaskom na odmor s prijateljima, a bez partnera dodatno podgrejati strasti kada se vrate, dok veći broj smatra da za tim kada ste u braku nema potrebe. Mnogi su mišljenja da je sasvim u redu da žena recimo otputuje sa majkom ili detetom baš u situaciji kada je suprug sprečen zbog posla. Međutim, podrazumeva se da se na putovanja ide sa bračnim partnerom, a pogotovo kada se ide u inostranstvo ili daleke destinacije.

Jedna žena koja je na pragu 8. decenije uključila se uživo u jutarnji program jedne britanske televizije gde se požalila voditeljima, a i svim gledaocima, da njen suprug misterizno bez nje putuje na Tajland već punih 48 godina. U toj emisiji bilo je reči na temu odvojenog putovanja, ali kada je vremešna gospođa od 70 godina iznela svoj problem koji traje bezmalo pola veka, nastupilo je komešanje u studiju, dok su se telefonske linije usijale.

Prntscrn/YouTube

Voditelji upitali gledaoce na temu odvojenih putovanja

- Moj muž je pre skoro 50 godina počeo da odlazi na Tajland bez mene. Izgleda da nikada nije osetio potrebu da mi kaže kod koga i zbog čega ide tamo. Veoma često odlazi i redovno troši na stotine dolara našeg nova. Niti mi polaže račune kod koga ide, niti na koga troši pare - započela je priču očajna supruga.

Ona je i pored činjenice da njen venčani suprug nešto veliko krije od nje, ipak ostala sa njim u braku. Izgleda da je samo gledaoce emisije, kao i same voditelje želela da priupita da li to i njima deluje krajnje čudno, baš kao i njoj.

Prntscrn/YouTube

Gospođa u problemu zbog muževljevih misterioznih nestanaka

- Smatram da to nije korektno s njegove strane. Evo, juče sam ušla u stan i videla da ga nema, ali ne samo njega, već nema ni većine njegovih stvari, pasoša, niti novca. Godinama mi ne priča ni kada planira da ode, niti koliko ostaje, samo primetim da ga nema kod kuće - objasnila je ona.

Voditelji su bili vidno zbunjeni izjavom žene i složili su se da takvo ponašanje njenog supruga nimalo nije korektno i da ne bi to više trebalo da trpi. Gledaoci emisije su slali komentare koji su bili istog mišljenja.

- Zašto ga nikada niste pitali zbog čega uvek odlazi tamo i šta krije -

- Mislim da svi jasno znamo zbog čega taj čovek toliko godina odlazi na Tajland, sigurno tamo ima drugu porodicu, ljubavnicu u najmanju ruku -

- Meni nije jasno kako ste vi to podnosili dosad? -

- U vašim godinama to više ne bi trebalo da trpite -

- Ostavite ga, nije zaslužio da ga svaki put strpljivo čekate, neka on za promenu zatekne praznu kuću - glasile su samo neke reakcije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Baki

27.04.2023 11:39

50. godine. Ili izmišlja ili bi trebalo da se leči.