Tetka Saveta DA LI ZNATE ZAŠTO SE MAŠINA ZA VEŠ TRESE KO POMAHNITALA TOKOM PRANJA? Ove velike greške svi prave! 06:05
Ostali ljubimci PAR JE NOĆIMA ČUO BUKU ISPOD PODA DNEVNE SOBE, a onda su na kameri ugledali nešto što ih je prenerazilo! Pomišljali su na najgore, ali na ovo nisu računali (VIDEO) 18:15
Roditeljstvo BILO JE DOVOLJNO DA NA TREN OSTANE SAM I NASTAO JE HAOS: Mama je sa suzama u očima gledala šta radi njen maleni dečak, njegov postupak nikog nije ostavio ravnodušnim! (VODEO) 17:01
Zanimljivosti RENOVIRALI SU KUĆU I U ĆOŠKU DNEVNE SOBE UGLEDALI NEŠTO NEOBIČNO: Kad je podigao metalni poklopac ostao je zatečen onim šta se nalazilo ispod! (VIDEO) 15:00
Roditeljstvo OSTAVILA IH JE NEKO VREME SAME A KADA SE VRATILA ZATEKLA JE ZABRINJAVAJUĆU SCENU: U šoku je gledala svoje mališane, svi pričaju o opasnosti u kojoj su se našli (VIDEO) 12:00
Roditeljstvo RODITELJI SU SINA OSTAVILI SAMOG KOD KUĆE I ZATEKLI UŽAS: Prava drama se odvijala u kuhinji, od prizora koji su videli umalo im se nije slošilo (VIDEO) 11:01
Zanimljivosti HAJDI KLUM U URNEBESNOM SNIMKU: Poteći će vam suze od smeha kad vidite šta je sad uradila (VIDEO) 21:01
Zanimljivosti Godinama su gazili po bogatstvu, a onda su PODIGLI POD KUHINJE! Brojali su i doživeli šok, bilo ih je 264, BLAGO STARO 400 GODINA! 08:00
Kuce Postavio sam kamere da pratim šta moji PSI RADE KADA NISAM KOD KUĆE! Malo je reći da sam se zaprepastio! (VIDEO) 06:05
Roditeljstvo Ovaj čovek je pristao da na DAN POSTANE "TRUDAN"! Ono što je usledilo je POTPUNO NEVEROVATNO! (VIDEO) 14:05