Roditeljstvo

BILO JE DOVOLJNO DA NA TREN OSTANE SAM I NASTAO JE HAOS: Mama je sa suzama u očima gledala šta radi njen maleni dečak, njegov postupak nikog nije ostavio ravnodušnim! (VODEO)

Umesto da ga izgrdi ona je umalo zaplakala gledajući ga kako se trudi da popravi stvari.

24.09.2023 19:01

BILO JE DOVOLJNO DA NA TREN OSTANE SAM I NASTAO JE HAOS: Mama je sa suzama u očima gledala šta radi njen maleni dečak, njegov postupak nikog nije ostavio ravnodušnim! (VODEO)
tiktok/printscreen/targetfortwo

Svaka mama ima svoje vaspitne metode kad su deca u pitanju. Svaka žena koja ima dete reći će vam da biti mama nije lako. Ovo se posebno odnosi na one majke koje veći deo dana provode u kući sa svojim mališanom, a uz put treba da urade i gomilu drugih stvari od brige za kuću do pripremanja obroka za porodicu.

Ipak, odgajanje deteta je najlepši posao na svetu, ali mama treba da bude spremana na brojne nepredvidive situacije i simpatična iznenađenja kad su u pitanju mališani.

Shutterstock

Deca vole da borave u kuhinji sa majkom često da pomognu ali i naprave nered

Snimak jednog mališana koji je na Tik Toku podelila njegova mama raznešio je sve njene pratioce. Naime, ona je na nekoliko trenutaka ostavila svog dvogodišnjeg sina samog u kuhinji gde se mirno igrao sa svojim igračkama. Kad se vratila imala je šta da vidi. Mališan je za svega nekoliko minuta napravio potpuni haos. Po podu je zatekla prosutu kafu koju je on dohvatio sa kuhinjskog pulta. Prosuti napitak bio je na sve strane, pod je bio mokar i lepljiv. Uz sve to njegove igračke bile su razbacane na sve strane. 

- Došlo mi je da zaplačem kad sam videla šta je napravio moj sin - napisala je ona u postu.

I taman kad se pripremala da ga dobro izgrdi shvatila je šta mališan radi. On je uzeo krpu i pokušavao da obriše prosutu kafu sa poda. Mama ne krije da se raznežila i umalo zaplakala gledajući ga kako se trudi da popravi stvari.

Ovaj snimak je izvao brojne komentare na internetu, a mnogi su istakli da mališan zaslužue pohvalu jer je naučio da treba da sredi haos koji je napravio. 

- On treba da nauči i razume štetu koju je napravio. On jednostavno uči kako da živi u ovom svetu i tako je sladak. 

- Srce malo, tako je divan dečak. 

- Strpljenje je divna stvar, svaka čast mama kako ste naučili svog dečaka.

- On će biti tako dobar čovek jer od malih nogu uči da snosi odgovornost za svoje postpuke. 

- Nije lako biti mama.

- Ja ne znam da li bih imala srca da ga grdim posle ove scene - bili su neki od komentara.

Majka koja je postavila snimak često objavljuje sadržaje pod nazivom Smit porodica. Ona na mreže postavlja avanture njene porodice, a pored simpatičnog dvogodišnjeg dečaka ima još jednu stariju ćerkicu. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)