Roditeljstvo

DADILJA DECE BOGATAŠA OTKRILA KAKO ZAPRAVO IZGLEDA NJEN RADNI DAN: Na onome šta radi kada deca odu na spavanje pozavidele bi joj sve majke! (VIDEO)

Šarmantna Keli stigne u toku čuvanja mališana da odradi trening u teretani, odspava tri sata, dok kuće ne čisti.

19.09.2023 19:00

DADILJA DECE BOGATAŠA OTKRILA KAKO ZAPRAVO IZGLEDA NJEN RADNI DAN: Na onome šta radi kada deca odu na spavanje pozavidele bi joj sve majke! (VIDEO)
Tiktok-calliecharming

Mnogi smatraju da posao dadilje nije nimalo jednostavan, budući da tokom celog dana žena ima zaduženje da se bavi decom. Ipak, Keli Šarming, kako se predstavlja na Tik-toku, ili šarmantna Keli misli suprotno. Ona često objavljuje sadržaj na ovoj platformi, gde je prati 214.000 ljudi, a na poslednjem snimku je iznela sve prednosti svog posla. 

- Ja imam najbolji posao na svetu, dadilja sam dece bogataša. Jutros sam otišla u porodicu gde čuvam decu i odgledali smo crtaće na televiziji. Potom sam otišla sa najmlađim detetom Hemptonom, da odvezem dvojicu njegove starije brače u školu. Potom smo dečak i ja otišli da nešto prezalogajimo. Usledilo je volontiranje u staračkom domu, gde smo odneli cveće starim gospođama i plesali i igrali sa njima. Onda smo otišli u teretanu gde imam ličnog trenera. Ja sam čak vežbala sat vremena, dok se Hempton zabavljao među ogledalima i strunjačama. Posle toga je došlo vreme da pokupimo njegovu braću iz škole, onda smo sa dečacima otišla na ručak. Potom smo se vratili kući, gde je Hempton spavao čak tri sata, a pogodite ko je dremao sa njim, ja - objasnila je ova dadilja za San.

Keli je dodala da je posebna pogodnost kod čuvanja dece bogataša to što ne mora da radi ništa po kući, pošto su one uvek besprekorno čiste.

- Moj jedini zadatak je da se brinem oko dece, ne i oko kuće. Ljudi za koje radim imaju čistačicu, tako da kuća uvek blista. Takođe, aposlutno nikada nema veša ni za pranje, prostiranje, niti peglanje, pošto oni imaju i drugu “vilu za veš” koja se time brine. Pošto sam dremnula tri sata sa najmlađim detetom, otišla sam kući. Obožavam ovaj posao, to je posao iz snova - dodala je ona.

@calliecharming Replying to @Lauren Donoghue Day in the life #nannylife ♬ original sound - Callie

Snimak koji je šarmantna dadilja podelila na Tik-toku je pregledan blizu tri milona puta, ali mišljenja su bila podeljena.

- Vau, želim i ja takav posao!

- Moja sestra radi kao dadilja pola radnog vremena, sav novac iskoristi na sređivanje noktiju i garderobu, a uopšte se ne zamori.

- Ova dadilja koja je stigla da sa detetom ode i na trening u teretanu je legendarna.

- Ja kada bih plaćao dadilju, ne bih očekivao od nje samo da uživa sa decom i da im pravi društvo, već i da ih edukuje - smatrao je jedan pratilac, ali Keli je imala spreman odgovor i na ovo.

- Završila sam onlajn kurs, a čak radim i kao dopunski onlajn nastavnik dodatne nastave. Ovaj kurs završavaju sve bolje negovateljice i dadilje, tako da se edukovanje deteta podrazumeva - zapušila je Keli svima usta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)