Roditeljstvo

VOZILA SE U GRADSKOM PREVOZU, A SVE OČI BILE SU UPRTE U NJENE GRUDI! Ono što je virilo iz kaputa postalo je tema svih putnika, niko nije mogao da ignoriše ovaj prizor (VIDEO)

Jedna žena postala je meta radoznalih pogleda samo par sekundi nakon što je ušla metro.

19.09.2023 22:05

VOZILA SE U GRADSKOM PREVOZU, A SVE OČI BILE SU UPRTE U NJENE GRUDI! Ono što je virilo iz kaputa postalo je tema svih putnika, niko nije mogao da ignoriše ovaj prizor (VIDEO)
Printscreen/TikTok/01nixatt

Mnoge mame su danas nažalost primorane da se snalaze na razne načine kako bi bebi obezbedile svoje prisustvo u svakom trenutku. Dok neke od njih ne pomišljaju na dadilje koje bi se starale o njihovim mališanima jer nemaju dovoljno finansija za to, druge smatraju da one najbolje rade svoj posao i da će deci pružiti svu ljubav i brigu koja im je neophodna, čak iako nekad to uslovi ne dopuštaju. Majčinstvo je vrlo izazovan posao, pa i za mame sa više dece, a one su na sve spremne kako se ne bi odvojile od svoje bebe a istovremeno je zaštitile na pravi način. To je pokazao i jedan snimak koji kruži društvenim mrežama. 

unsplash.com

Iako su okupirane mnogobrojnim obavezama mnoge mame se trude da svaki trenutak provode sa detetom

Naime, u jednoj objavi koja je privukla veliku pažnju, kako i prisutnih gde je trenutak ovekovečen, tako i onih koji su putem Tiktoka došli do nje, vidimo majku koja se vozi u gradskom prevozu sa svojom dvomesečnom bebom. Ne radi se o regularnoj vožnji na kakve smo navikli da viđamo i da beba leži u kolicima dok je majka nadgleda sve vreme ili dok je čuva u naručju. U ovom snimku, majka u kengur povezu drži svoju bebu na stomaku a preko ima obučen kaput kojim je zaštitila bebu. Devojčica se nazire iza majčinog kaputa dovoljno da joj se vidi lice i da može da proviri i posmatra sve oko sebe simpatičnim radoznalim okicama.

Mama je za to vreme stajala u metrou, držeći se za šipku i slušajući muziku dok je gledala kroz prozor. Putnici oko nje su radoznalo gledali u njih dve, međutim, devojčica ni u jednom trenutku nije zaplakala i bila je sve vreme mirna. Dirljiva scena nikoga nije ostavila ravnodušnim pa su Tiktokeri odmah otišli u odeljak za komentare da daju svoje mišljenje.

- Najbezbednije mesto na svetu.

- Ti si jaka i sigurna mama.

- Majčinska ljubav.

- Toliko slatko.

- Poštovanje za majku - komentarisali su korisnici društvenih mreža.

Emotivna scena posebno je dirnula nežniji pol, a Tiktokerke su komentarisale da je najlepši osećaj biti mama i držati bebu na ovaj način kraj sebe. Drugi su odali majci priznanje kako je uprkos svim obavezama koje je čekaju odlučila da povede dete sa sobom i to ne kolima već gradskim prevozom. 

Žena iz snimka je po mnogima oličenje velike snage i ljubavi kakvu samo majke imaju, poručivši snimkom da je sve moguće i da se dete najsigurnije oseća u toplom majčinom zagrljaju. Iako bi se mnoge mame na njenom mestu odlučile za dadilju ili da dete bude u to vreme u vrtiću, ova samouverena žena je odlučila da sve ponese na svojim leđima i to sa zadovoljstvom.

BONUS VDEO:

Komentari (0)