Zanimljivosti

DA LI BISTE JELI OVAKVO MESO: Sečenje kakvo niste videli nikad u životu, nije za one sa slabim stomakom! (VIDEO)

Jedan Indijac sa otvorene pijace šokirao je turiste načinom na koji priprema hranu.

17.09.2023 16:01

DA LI BISTE JELI OVAKVO MESO: Sečenje kakvo niste videli nikad u životu, nije za one sa slabim stomakom! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/emirkuzeyg

Kupovina brze hrani na ulici može se videti u svakom gradu. Mnogi turisti kupuju brz obrok na ulici jer je jeftiniji a i ne gube vreme na čekanje da ih konobar usluži u restoranu. Bez obzira što se hrana priprema i služi na ulici očekuje se barem minimum higijenskih uslova.

Snimak koji je podelio jedan turista iz Indije šokirao je korisnike društvenih mreža. Mnogima nije bilo dobro kad su videli način na koji jedan Indijac na pijaci gde se priprema brza hrana seče meso. 

pexels.com

Ljudi su bili u šoku kad su videli šta on radi sa mesom

Način na koji on sitni komade mesa na očigled prolaznika i turista bio je u najmanju ruku neobičan, a o higijeni i bezbednosti tog obroka nema ni govora.

Naime, ne mareći mnogo za zaprepašćenje poglede prolaznika i turista on meso "seče" nožnim prstima dok čuči pored hrane koju će kasnije spremiti za svoje mušterije. Da li treba reći da su mu noge prljave i da je se mnopgima prevrnuo stomak zbog ovog snimka. Zgražavajuća scena privukla je veliku pažnju mnogih koji su komentarisali kako ne bi smeli da ni da pogledaju takvu hranu a kamoli da je probaju. 

- Najčistija indijska hrana.

- Prijatno.

 

- Mogu li dobiti malo sira uz to?

- Ne hvala.

- Ovo je toliko grozno da mi se povraća samo dok gledam šta radi.

- Da li je ovo relano???

- Od ovoga može da se dobije trovanje hranom samo dok gledate, a kamoli da jedete tako nešto - bili su samo neki od komentara zgroženih korisnika društvenih mreža. 

Ovaj snimak izazvao je polemiku među korisnicima društvenih mreža koliko je pametno uopšte jesti hranu sa ulice. Ovakav načini pripreme hrane nije neobičan za Indiju na čijim ulicama se mogu videti najneverovatniji prizori kad je u pitanju hrana. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)