Zanimljivosti

VOZIO SE ČAMCEM PO JEZERU KAD JE PRIMETIO NEŠTO ČUDNO: Voda je neobično šuštala, primakao se bliže i ugledao rupu koja je gutala sve što joj se nađe u blizini! (VIDEO)

Niko od meštana ga nije upozorio na ovaj ispust koji može biti opasan za plivače.

13.09.2023 13:01

VOZIO SE ČAMCEM PO JEZERU KAD JE PRIMETIO NEŠTO ČUDNO: Voda je neobično šuštala, primakao se bliže i ugledao rupu koja je gutala sve što joj se nađe u blizini! (VIDEO)
shutterstock.com

Obična vožnja čamcem po jezeru za Edija Milera pretvorila se u neprijatnu avanturu. Kako je objasnio u snimku koji je postavio na Tik Toku nije slutio šta će mu se dogoditi kad se otisnuo sa obale, jer ga niko od meštana nije upozorio na ovu potencijalnu opasnost.

On je ploveći jezerom u Južnoj Kaliforniji na sredini u vodi primetio nešto čemu definitivno nije bilo tu mesto. 

Printscreen/TikTok/officialeddymiller

Rupa koja se nazirala u jezeru delovala je zastrašujuće

 

Kako je u video snimku pokazao Edi on je opušteno plutao po jezeru kad mu je pažnju privuklo čudno šuštanje vode. Pogledao je malo bolje i shvatio da se na sred jezera nalazi rupa kojoj nije tu mesto. Oprezno je prišao čamcem kako bi proverio o čemu se radi.

Na sredini jezera  nalazila se čudna betonska cev nalik na ispust koja je usisavala vodu. Neobična rupa od betona išla je do dna jezera, a ovaj snimak uplašio je mnoge. Rupa je izgledala kao da guta sve što se nađe u njenoj blizini. 

Kako su napisali u komentarima vrlo je opasno kad postoji ovako nešto na sred jezera posebno na plivače koji mogu da nehotice upadnu u ovu rupu.

- Mislio sam da ćeš skočiti u rupu, uplašio si me. 

- Brate, izgledalo je kao da hodaš po vodi. 

- Bukvalno me je zaboleo stmak od ovoga.

@officialeddymiller Creepy discovery out in the middle of the pond. Looks like a horrible thing to fall in. #fyp #foryou #foryoupage #water #pond #discovery #creepy #hole #fishing #hole #scary #pit ♬ original sound - Eddymiller

 

- Ovo je jako opasno i neko može da upadne unutra i nastrada. 

- Zar nije opasno za decu ili plivače? Ne razumem čemu to uopšte služi - bili su samo neki od komentara na ovaj post. 

Tiktoker je pokrenuo diskusiju na mreži da li ovakve rupe treba da postoje i mnogi su se složili da je u pitanju betonski odvod koji uvlače višak vode da ne bi došlo do izlivanja jezera. 

Jedan od sličnih ovakvih fenomena, dosta veći, nalazi se takođe u Kaliforniji. Kružni prelivnik koji funkcioniše poput odvoda u kadi nalazi se na jezeru Barijes, inače rezervoar brane "Montičelo" i aktivira se povremeno usled nakupljanja velike količine vode usled velikih kiša i oluja.  Jezero se u tom slučaju preliva u odvod koji prima određenu količinu vode kako ne bi došlo do izlivanja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)