Zanimljivosti

PRONAŠAO JE NA TAVANU STARU ZAPEČAĆENU KUTIJU: Kada je otvorio na njoj je video misterioznu poruku koja ga je prenerazila (VIDEO)

Želeli su da znaju više o tome ko je ranije živeo u njihovom domu, međutim, ovakvom otkriću se nisu nadali.

12.09.2023 20:01

PRONAŠAO JE NA TAVANU STARU ZAPEČAĆENU KUTIJU: Kada je otvorio na njoj je video misterioznu poruku koja ga je prenerazila (VIDEO)
tiktok/ geebeetv

Stare kuće sa sobom donose posebnu dozu mistike koja donosi dodatno uzbuđenje. Svako od nas ko je barem jednom pogledao neki horor film, zna da su najstrašnije scene snimane upravo na nekoj ovakvoj lokaciji.

Jedan muškarac otkrio je na TikToku sa kakvom se situacijom susreo nakon useljenja u svoj dom. Zavirio je na tavan kako bi saznao nešto više o prethodnim vlasnicima. U uglu je zatekao misterioznu, zapečaćenu kutiju koja mu je probudila radoznalost.

Uzeo je alat kako bi pokušao da je otvori i sazna šta se u njoj skriva. Međutim, nije ni slutio da će naići na jednu pomalo šokantnu tajnu.

 

 

U kutiji se nisu nalazile nikakve dragocenosti, ali jesu zbunjujući simboli i urezana poruka. Naime, na poklopcu je bio pentagram u krugu. U dnu kutije bio je ispis, za koji autor snimka kaže da u prevodu znači" Ne dozvoli joj da govori", što je izazvalo jezu.

Brojni komentari nizali su se ispod ovog snimka koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. On ima više od 240.000 pregleda, a čak 5.000 komentara.

- Nikada ne otvarate kutiju koja je zapečaćena voskom za sveće koja je obično kutija u kojoj je zarobljen loš duh.

- U današnjoj epizodi stvari koje ne bi trebalo da radite otvaramo Dibbuk kutiju.

-Zapečatite kutiju voskom i vratite je nazad.

- Mislim da ne bi trebalo da koristite tablu jer verovatno govore o duhu - samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)