Zanimljivosti

DRŽAO JU JE MOMAK ZA KOSU DOK JE VISILA IZNAD VODE: Zbog onoga što je devojka radila svima je zastao dah, a samo trenutak kasnije je poletela sa grebena (VIDEO)

Nemojte ovo pokušavati sami.

12.09.2023 16:08

DRŽAO JU JE MOMAK ZA KOSU DOK JE VISILA IZNAD VODE: Zbog onoga što je devojka radila svima je zastao dah, a samo trenutak kasnije je poletela sa grebena (VIDEO)
Printscreen/TikTok/overtime

Da li znate onu scenu iz filmova kada neko visi sa neke litice dok ga neko drugi rukama pridržava? Takvi kadrovi lede krv u žilama  iako znamo da se snimaju u studiju, svaki put su toliko uverljive da mnogi zatvaraju oči pred njima. Ovo nije scena iz filma već iz realnog života a prikazuje momka koji pridržava sa litice grebena devojku za rep a ona visi iznad vode.

Printscreen/TikTok/overtime

Momak je pridržavao devojku za kosu, što je mnogima delovalo bolno

Nije u pitanju nikakva pretnja niti nesrećan slučaj već njen uobičajeni performans. Dok ju je tako držao, devojka je izvodila razne pokrete i pokazla akrobatske veštine. U pitanju je naravno akrobatkinja Sara Krajs sa Majorke, sa čijeg profila je preuzeta objava. Neverovatna scena koja bi mnoge uživo ostavila u šoku odigravala se nekoliko sekundi, a za to vrem, devojka je pokazivala ples u vazduhu, izvodila zahtevne pokrete, uz zvukove poznate pesme "Nemoj me pustiti" da bi je u jednom trenutku momak pustio, a ona se dočekala u vodi. 

Mnogi su bili oduševljeni ovim performansom, međutim, ono što je više bacalo u enigmu mnoge, bilo je da li je to da li je devojka osetila bol i kako je to mogla da trpi?

 

@overtime R u not hurting??? #wtf #circus #shoutoutot (via @Sara Kreis ♬ original sound - Overtime

 

- Kako su to izveli?- bili su neki od komentara.

- To te ne boli?

- Mogu da osetim bol.

- Svi pričaju o tome kako boli, a niko o tome kako je momak drži i to jednom rukom.

- Tako izgleda prava snaga.

Devojka je fascinirala mnoge koji su rekli da zaista radi odlično ono u čemu je najbolja, međutim, momak je većini privukao pažnju svojom snagom da je pridržava sve vreme u vazduhu. Neki od Tiktokera su rekli da verovatno ne bi podneli ovakvu bol dok su drugi komentarisali kako devojka ima sigurno neku alternativu za kosu i da to nije njena kosa

@reallyhappysad Oznacz osobę z którą zrobiłbyś/aś taki duecik 💪🏻😎 #handstand #couplestiktok #fyp ♬ original sound - Halim Boudekhana

Saru Krajs sa Majorke prati skoro pola miliona ljudi i na svom profilu pokazuje zaista impozantne sposobnosti i veštine kada je akrobacija u pitanju. Ona je obučena da radi na vratilu, šipci i trakama, a nisu joj strani ni drugi predmeti u prirodi i gde god se nađe. Fleksibilnost ove devojke je neverovatna, a ovaj eksperiment sa njenim momkom je dokaz da je prilagodljiva svakoj situaciji. Njih dvoje često u svojim objavama pokazuju kako svoju snagu i izdržljivost testiraju jedno kroz drugo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)