Zanimljivosti

UŠAO JE U KUHINJU SVOJIH RODITELJA I POTPUNO JE UNIŠTIO: Od prvobitnog izgleda nije ostalo ništa, snimak je postao javan i sada svi govore o onome šta je uradio (VIDEO)

Šta biste vi uradili da zateknete ovakvu scenu?

18.09.2023 10:01

UŠAO JE U KUHINJU SVOJIH RODITELJA I POTPUNO JE UNIŠTIO: Od prvobitnog izgleda nije ostalo ništa, snimak je postao javan i sada svi govore o onome šta je uradio (VIDEO)
tiktok/printscreen/kaihspeakup

Deca neretko smišljaju razne trikove kako bi "nasamarili" roditelje i priredili dobru zabavu. Mašta može daleko ići, u to se uverio svaki roditelj, posebno tinejdžera. Jedan mladić svakodnevno objavljuje razne zavrzlame koje priređuje, međutim, jedna je izazvala posebnu pažnju javnosti.

Australijski Tiktoker, poznat po brojnim šalama, izveo je ne baš simpatičan štos nakon što je celu kuhinju svojih roditelja prekrio kremom tako da je izgledala kao unutrašnjost čokoladne lava torte ili kao noćna mora Vilija Vonke.

Snimak koji detaljno opisuje njegovu šemu preuređenja koja izaziva dijabetes prikupio je preko 60 miliona pregleda na mreži dok se gledaoci dive smelosti ovog mladića. „Uvek sam želeo kuću od Nutele“, objasnio je Kai Anderson.

 

@kaihspeakup

See im not CrAzY, just crazy. ♬ Paint The Town Red - Doja Cat

 

Ovaj mladić se specijalizovao za neobične i obično skupe trikove i vratolomije, uključujući taj što nudi prijatelju 1.000 dolara da prestane da puši cigarete i iznenadi svoju mamu sa 20.000 dolara.

Ovo poslednje je delovalo kao preventivna metoda za neobičnu šalu u kojoj je odlučio da celu kuhinju svojih roditelja prefarba popularnim kremom lešnicima. Prateći snimak počinje sa pretežno belom kuhinjom koja izgleda skupo i uglađeno. 

Kako kadrovi idu, tako se vidi da je svaki milimetar kuhinje prekriven i scena je zaista užasna. U sledećem klipu sa 2,4 miliona pregleda, Anderson je demonstrirao kako je uspeo da izvede podvig pun kakaa, koji je od njega zahtevao da celu kuhinju prekrije prozirnom folijom. Tiktoker je zatim pedantno namazao Nutelu četkicom sve dok nije bila dovoljno ukrašena smeđim bojom.

 

 


Andersonova kaskaderska akcija sa glazurom u kuhinji izmamila je burne reakcije širom TikToka:

- Čišćenje će biti ludo.

- Mravi... mogu da ih čujem. reče treći.

- Zamišljam reakciju roditelja, sigurno su prebledeli od muke - samo su neke od reakcija javnosti.

Anderson je u komentarima tvrdio da čišćenje nije bilo loše  i da je sve prošlo u najboljem redu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)