Zanimljivosti

BIO JE NA PLANINARENJU I SREO JE NJU NA UZBRDICI: Ono što je uradila potpuno ga ostavilo u čudu, "Šta dođavola radiš ovde" (VIDEO)

Scena koja je mnoge nasmejala ali i zbunila.

17.09.2023 21:59

BIO JE NA PLANINARENJU I SREO JE NJU NA UZBRDICI: Ono što je uradila potpuno ga ostavilo u čudu, "Šta dođavola radiš ovde" (VIDEO)
shutterstock.com

Za obične ljude ne, ali za one koji vole avanturu i adrenalin, izleti, planinarenje i šetnja po šumi su pravi pokretač i povod da uživaju u prirodi i svemu što ona nudi. Nisu bili retki slučajevi da mnogi korisnici društvenih mreža sa ostalima podele neverovatna iskustva i susrete sa divljim životinjama a to su najčešće bili medvedi koje su susretali na putu ili u šumi. 

 

Skoro je jedan snimak privukao veliku pažnju Tiktokera i sakupio 1,2 miliona sviđanja koji je podelio jedan muškarac, pokazavši novog prijatelja kojeg je sreo na planinarenju. Naravno, radi se o šali i o simpatičnom opisu objave u kojoj je uspeo da zabeleži trenutak kada ga je jedna divokoza zapazila na uzbrdici i kada mu se približila sa upitnim pogledom. U opisu snimka stoji "danas sam po zalasku sunca išao na planinarenje kada mi je na planini prišla prijateljski nastrojena divokoza". U nastavku piše "pogledajte koga sam sreo".

Divokoza je u snimku prišla polako iz daljine, a onda je stala ispred objektiva ovog Tiktokera  gledajući upitno u njega kao da ga pita "mogu li ti nekako pomoći?". Mnoge je na mreži ova scena nasmejala, pa su počeli da zbijaju šale i doskočice na račun divlje a naizgled pitome životinje.

@pubity The mountain goat really said “can I help you??” #Pubity (Gabriella Whittaker via @ViralHog ♬ FOLLOW FOR MORE - Pubity

- "Šta do đavola radiš ovde?"

- "Kako si se popeo?"

- Izgleda zabrinuto. Divokoza se čudi kako si uspeo da se popneš.

- Izgleda tako ljubazno..

- Pomislila sam u jednom trenutku da je to jednorog- bili su neki od komentara.

Mnoge je pojava ove životinje oduševila, primetivši da je zaista prijateljski i sa ljubaznošću nastrojena prema novom posetiocu. Mnogi su rekli kako nisu zamišljali divokoze na ovaj način i da su mislili da su dosta veće. Takođe su dodali da bi se verovatno preplašili pred jednom ovakvom scenom, ali se većina složila da su beskrajno slatke, kako mama tako i beba koja je išla za njom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)