Roditeljstvo

MAJKA OTKRILA KAKO VASPITAVA SINA: Ove njene reči uticaće na svaku njegovu devojku, jedna lekcija je izazvala salve komentara žena (VIDEO)

Pajal Desai je stilski bloger iz Teksasa i na Tik-toku otkriva kako gradi svoju porodicu.

11.08.2023 14:02

MAJKA OTKRILA KAKO VASPITAVA SINA: Ove njene reči uticaće na svaku njegovu devojku, jedna lekcija je izazvala salve komentara žena (VIDEO)
Printscreen/TikTok/payalforstyle

Pajal Desai je stilski bloger iz Teksasa i mama sedmogodišnjeg dečaka, koja je odlučila da napravi bitnu promenu u muško-ženskim odnosima postavljajući temelje kod svog sina da bude pravi gospodin još od malih nogu. Iako većina majki detetu u tom uzrastu dopušta da radi mnoge stvari koje možda ne bi trebalo, ova mama je očigledno svesna posledica takvih posupaka koje bi mogle kasnije da se odraze na njegove odnose sa drugima. Naime, ona ga uči, prikazujući to kroz svoje objave osnovnim životnim lekcijama iz različitih oblasti, kako u budućnosti devojke ne bi morale da trpe njegovo loše ponašanje

Printscreen/TikTok/payalforstyle

Majka je pokazala kako sina uči osnovnim životnim lekcijama

Brižna majka usmerava sina od najosnovnijih učenja koja stiče svako dete od malih nogu, do onih koja se tiču njegovih budućih odnosa koje će graditi sa devojkama. U jednoj od objava ona ga uči kako treba, da pomaže partnerki prilikom čišćenja, zatim uči ga da piše o svojim osećanjima da tuđa ćerka ne bi morala da se nosi sa njegovim impulsivnim ispadima.

 

 

- Generacijsko zdravlje.

-  Emocionalna inteligencija na sve načine.

- Radiš gospodski posao.

- Bravo, mama! Podižeš ispravno sinove, da to ne bi morala druga žena - komentarisale su druge mame i žene. 

Među popularnijim objavama je i jedna koja se tiče nege kože, gde majka sinu objašnjava važnost kvaliteta nege kože kako nečija ćerka ne bi morala da opravdava serume od 200 dolara. Desai ima dva sina Kartera (7) i Deva (3) i ona je za britanske medije rekla kako postoji ozbiljan razlog za lekcije želeći da shvate odgovornost koja dolazi sa njihovom ulogom muškarca.

Desai je istakla kako roditelji treba da podučavaju sinove da budu ravnopravni, empatični, ljubazni partneri koji sebe smatraju odgovornim jer tako jedino mogu da se razbiju patrijarhalni temelji društva. 

Ova brižna mama je priznala kako su njene lekcije urodile plodom i da je prve rezultate već videla kroz to što njen sin aktivno učestvuje u mnogim zadacima sa njenim suprugom, poput kuhinje. Takođe, pozitivni komentari koje svakodnevno dobija je ohrabruju da sledi svoj put i da shvati da ima i drugih roditelja koji dele njena uverenja i koji su voljni da razbiju generacijski ciklus obrazujući svoje sinove na pravi način.

 

 

Iako ima i ponekih negativnih komentara ona je svesna da se svakome njen stav ne može svideti ali da je suština svega, kako je rekla za britanski Insajder rekla, da nauči sinove da "rodne uloge ne postoje".

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Janko

11.08.2023 14:33

Najbolje da in na vreme kastriraš,jer od njih sa takvom majkom nikad muškarca. Jadni dečaci,pretpostavljam da oca nemaju, čim ova leči komplekse nad njima.