Roditeljstvo

NAKON ŠTO JE OVO URADIO SVOJOJ MAMI NASTAO JE HAOS: Muškarac je prebledeo od šoka i poručio sinu da se iseli istog momenta! (VIDEO)

U svađi se nekad ne biraju reči, a jedan Tiktoker je, čini se, malo preterao.

08.08.2023 16:02

NAKON ŠTO JE OVO URADIO SVOJOJ MAMI NASTAO JE HAOS: Muškarac je prebledeo od šoka i poručio sinu da se iseli istog momenta! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/mmmjoemele

Nekada je vaspitanje bilo ispred svega i roditelji su ulagali dosta truda i napora kako bi svoju decu izvela na pravi put. Današnje generacije pokušavaju da neguju drugačiji i neposredniji odnos sa svojim roditeljima želeći da na taj način izgrade poverenje. Koliko god roditelji popustili u novim obrascima vaspitanja, neke vrednosti su se ipak zadržale. 

Dok su sedeli za istim stolom, zaneseni gledajući u svoje telefone jedna porodica je na prvi pogled delovala poput svake druge. Roditelji su sedeli jedan preko puta drugog dok je njihov sin, poznati Tiktoker Džoi Mel izbacio nogu na sto, što mu je majka zamerila i što je dovelo do male prepirke.

Printscreen/TikTok/mmmjoemele

U jednom trenutku je krenula prepirka između oca i sina

- Džoi, skloni nogu sa stola - čuje se u snimku kako se majka obraća sinu.

- Ne neću - odgovara on.

- Džoi, skloni ta stopala sa stola- upozorava ga opet majka.

- Mama, ućuti!- dodaje momak na šta se njegov otac iznenađeno okreće i upućuje mu zgranuti pogled.

Pošto je otac bio šokiran zbog onog što je čuo, krenuo je u raspravu sa sinom. 

- Da li si ti to svojoj majci rekao da ućuti? Sigurno je ovde negde kamera, ovo mora da je šala...ovo je šala zar ne, da kažeš majci da ućuti? Ne možeš da kažeš majci da ućuti, zezaš se sa mnom! Znaš šta, uzmi svoju torbu, skupi stvari i izlazi iz moje kuće!- krenuo je da viče otac na njega.

Kada je mladi Tiktoker video da je "đavo odneo šalu" počeo je da se smeje, i da smiruje oca rekavši mu kako je u pitanju šala i da nije mislio ozbiljno, te da je u kući postavljena skrivena kamera. Otac je šokirano pogledao u oboje, dok je tiktoker grlio majku kroz smeh, rekavši oboma da nije "ništa smešno".

Snimak je sakupio 1,5 miliona sviđanja a situacija je prilično nasmejala mnoge.

- Tata zaslužuje nagradu.

- To je pravi muž. Želim jednog takvog.

- Zbog ovoga je potreban otac u kući. Kako je odbranio svoju suprugu.

- Potrebno je više ovakvih tata - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su tvrdili kako je ovaj čovek prava očinska figura i da je pokazao kako se treba odnositi prema svojoj supruzi i kakve vrednosti treba usađivati deci. Među brojnim komentarima bilo je i onih u kojima su zbijali šale na račun mladog i poznatog Tiktokera rekavši kako se zaista uplašio od cele situacije.

Ovog momka inače na ovoj mreži prati 26,9 miliona korisnika i poznat je po izuzetno komičnom i zanimljivom sadržaju koji najčešće radi sa svojom porodicom i koji izaziva pozitivne rekacije kod njegovih pratilaca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)