Roditeljstvo

SNIMAK KOJI TOPI SRCE NEMOGUĆE JE OSTATI RAVNODUŠAN: Prepreke ne postoje za ovog dečaka, genijalna ideja kako da dođe do željenog slatkiša (FOTO+VIDEO)

U nestašluku mu je pomagao kućni ljubimac pas jazivačar.

06.08.2023 10:00

SNIMAK KOJI TOPI SRCE NEMOGUĆE JE OSTATI RAVNODUŠAN: Prepreke ne postoje za ovog dečaka, genijalna ideja kako da dođe do željenog slatkiša (FOTO+VIDEO)
Instagram-kids.viid

Većina mališana obožava slatkiše iako se mnogi roditelji trude da ograniče unos šećera kod svoje dece iz zdravstvenih razloga. Međutim, deca uvek pronađu način kako da dođu do omiljenih slatkiša čak i kad ih tata i mama ostave na visokoj polici uvereni da njihov mališan ne može da ih dohvati.

Video snimak koji se pojavio na društvenim mrežama nasmejao je mnoge. Iako ima, reklo bi se tek nešto više od godinu dana i još uvek nosi pelene, on je smislio kako da se popne do visoke police kako bi dohvatio omiljenu čokoladu. U ovom nestašluku, verovali ili ne,  pomaže mu kućni ljubimac.

Na snimku se vidi mališan koji je bos i nosi samo pelenu dok se vrzma oko frižedera. Pored njega njegov kućni ljubimac pas jazavičar. Nakon što je razmotri sve opcije, dečak je došao na genijalnu ideju da se popne na psa kako bi dohvatio policu u frižederu.

Pas nije imao ništa protiv, i spremno je pristao da pomogne mališanu. Jazavičar se čak namestio kako bi maleni dečak mogao lepo stopalima da stane na njega. 

Usledili su brojni podeljeni komentari.

- Zajedničkim snagama do slatkiša! - stoji u opisu snimka.

- Zaista sam protiv vlasnika ovog nedužnog psa. Odakle im srca da dozvole detetu da stane na ovako malog psa. Mališan sigurno ima imeđu 10 i 18 kg i to je veliki teret za nedužnu životinju.

- Meni ovo deluje kao mučenje psa, molim vas, prestanite!

- Svi koji misle da se pas ovde muči i zlostavlja, trebalo bi da znaju da on nikad ne bi sam ponudio dečaku da stane na njega da ne može to da izdrži. U krajnjem slučaju, životinja bi nagonski reagovala i počela bi da se odmiče u slučaju da je dečak bio preteržak.

- Ajmo da ne osuđujemo sve u startu, ovo je divan prikaz ljubavi psa i dečka.

- Pas se potajno nada da će i on dobiti deo kolača!

- Preslatki su, gledam ih već peti put.

- Ima li šta divnije od psa? Ovo je pravi verni prijatelj koji će sve učini za svog mlađeg “brata!”

- Nasmejali su me do suza!

Ovo čak nije sve. U nastavku snimka vidi se dovojčica od oko šest meseci kojoj je tata dozvolio da lizne kornet sa sladoledom.

Devojčica je nepoverljivo liznula, ali pošto je shvatila da je u pitanju sladak ukus zastala je vidno zapanjena, a potom rukicama pokušala da dograbi ostatak sladoleda. Ona je toliko je bila oduševljena ukusom, da je tata morao da je pridrži dok je halapljivo nasrnula na sladoled.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)